Top drsališča v Sloveniji

Tina Lagler 01.12.2017
Drsanje

Ledena fantazija, Ljubljana

Ledena fantazija, ki je letos vrata odprla v samem središču prestolnice, na Kongresnem trgu, je že pozdravila prve drsalce in jih očarala s fantastičnim drsalnim vzdušjem. Po enem najlepših trgov v prestolnici bomo lahko drsali vse do 7. januarja 2018.Foto: Ledena fantazija

Blejsko drsališče z razgledom, Bled

Na Bledu je na Terasi Kavarne Park zaživelo Blejsko drsališče z razgledom, ki je vse do 4. marca 2018 odprto med 9. in 21. uro, razen ob ponedeljkih do 18. decembra 2017. Dogajanje bodo razživeli številni dogodki, curling, salsa na ledu, drsanjem z Zakijem in Rozi ter drsanje v ritmih DJ glasbe, denimo.Foto: MojaObčina.si

Drsališče Titov trg, Koper

Kdo pravi, da se na Obali ne da drsati? Drsališče na Titovem trgu v Kopru nad na čarobno Obalo vabi od petka, 1. decembra dalje. Drsamo lahko vsak dan med 10. in 20. uro, ob petkih in sobotah do 22. ure.

Drsanje Kranjska Gora

Romantično drsanje ponuja tudi idilična Kranjska Gora, kjer se lahko na led podamo na umetnem drsališču med hoteloma Ramada Resort Kranjska Gora in Kompas, v Mojstrani pri smučišču ali na umetnem jezeru Jasna, ki pozimi služi kot naravno drsališče.

Mestno drsališče, Maribor

5. decembra se odpira tudi čarobno mestno drsališče v starem jedru Maribora, ki bo skrbelo za praznično zabavo na drsalkah za male in velike ljubitelje decembrske razigranosti. Odprto do vse do 3. marca 2018.

Drsališče Lumpi, Ljubljana

V Ljubljani je vrata odprlo tudi že tradicionalno drsališče Lumpi pri Hali Tivoli, kjer toplo pozdravljajo tako začetnike kot tudi tiste vešče v drsanju. Prav tako lahko drsamo v Hali Tivoli.
Foto: Lumpi park

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča