Sony s foto objektivom za najtemnejši dan v letu

Tina Lagler 16.12.2017
Sony objektiv

21. december je najkrajši in zato tudi najtemnejši dan v letu, saj je sonce tedaj na najnižji točki južnega dela neba. Za fotografe ti temnejši dnevi predstavljajo idealno priložnost za fotografiranje tako z umetno kot tudi z naravno zimsko svetlobo, zato so se pri podjetju Sony odločili, da na prodajne police postavijo objektiv SEL100F28GM. Ta omogoča izjemno ločljivost in čudovito mehkobo neostrine (bokeh), ki jo omogoča originalna STF - Smooth Trans Focus optika. Ta objektiv nam omogoča, da širimo meje svojega ustvarjanja tudi, kadar se srečamo z zahtevnimi svetlobnimi razmerami. Zaradi izjemno kratkega območja globinske ostrine, zaslonke z 11 lopaticami in edinstvenega optičnega elementa za glajenje ostrih delov, lahko s tem objektivom ustvarimo čudovita ozadja z zmehčanimi viri svetlobe, medtem ko elementi v ospredju ostajajo navdušujoče ostri.

PREBERITE ŠE: Samsung Galaxy Tab Active2 - novi tablični računalnik

Od čarobnih prazničnih lučk in ognjemetov, do panoram mest in mostov, uličnih svetilk in osvetljenih izložb - objektiv SEL100F28GM vsak vir svetlobe spremeni v odlično priložnost za raznovrstne in edinstvene fotografije, kjer je ozadje prav tako zanimivo kot motivi v ospredju.
sony.si

V galeriji si lahko ogledamo fotografije, ki jih je Sonyjev ambasador fotografije za Slovenijo Uroš Podlogar posnel z objektivom SEL100F28GM:

Fotogalerija

Foto: Uroš Podlogar Foto: Uroš Podlogar Foto: Uroš Podlogar Foto: Uroš Podlogar

Izbor urednika