Skupaj s Qlandio pomagajte živalim

CITYLIFE 08.10.2019
Dalmatinec. Foto: Unsplash

Tudi vi lahko sodelujete pri dobrih dejanjih, ki bodo pod geslom Daj naprej potekala vse do konca leta, in pomagate soustvarjati Deželo odgovornih ljudi.

Dajte naprej zapuščenim živalim iz zavetišč, ki so najbližje prav vaši Qlandii.

V oktobru operite, osušite in pripravite volnene odeje in brisače, ki jih hranite doma ali ne potrebujete več. Dajte jih naprej tako, da jih odložite v označene QL zabojnike v katerem koli vam najbližjem nakupovalnem centru Qlandia. Zbiranje se je pričelo 4. oktobra, na svetovni dan živali!

Od oktobra do decembra lahko zapuščenim živalim pomagate tudi z nakupom Darilne kartice Qlandia, saj bo 10 centov od vsake prodane kartice namenjenih lokalnim zavetiščem. Vi pa boste tako dali naprej dvakratno – vašim ljubljenim in ljubljenčkom, ki potrebujejo ljubezen in toplino.

Z začetkom novembra lahko sodelujete tudi s prispevkom v darilni sklad. Vanj bo določen znesek darovala Qlandia, vi pa ga lahko še povečate. Odrezek računa od opravljenega nakupa v Qlandii zgolj oddajte v poseben boben v nakupovalnem centru, izmed vseh oddanih odrezkov pa bo izžrebanih par nagrajencev, ki bodo prejeli darilno kartico v vrednosti 100 evrov. Zato ne pozabite, vsak račun šteje. 

Z oznako #QLdajnaprej lahko dobrodelne pobude spremljate in delite napre jtudi na družbenih omrežjih. 

Več podrobnosti o Deželi odgovornih ljudi poiščite na www.qlandia.si.

Izbor urednika