Samsung predstavil vrhunski tablični računalnik Galaxy Tab S5e

CITYLIFE 20.02.2019
Samsung

Samsung je predstavil Galaxy Tab S5e – tanjši, lažji in dovršeno oblikovan tablični računalnik s pametnimi funkcijami za boljšo povezanost. Galaxy Tab S5e je, z 267,2 mm (10,5-palčnim) zaslonom in večjo kapaciteto baterije, precizno izdelan za bogatejšo in bolj doživeto izkušnjo zabave.

Redefiniran dizajn 

Samsung Tab S5e je z neverjetno tankim (5,5 mm) ohišjem in s težo manj kot 400 g enostavno prenosen, vzdržljiv in oblikovan za odlično prileganje našemu vsakdanu. Na voljo je v srebrni, črni in zlati barvi.

Inteligenca serijsko 

Kot prvi Samsung tablični računalnik z novim Bixby 2.0, Tab S5e prinaša pametnejši in priročnejši način interakcije z drugimi napravami. S funkcijo Quick Command hkrati vklopimo televizor in prižgemo luči ter si tako prilagodimo številne ukaze pod enim ukazom – glasovni ukazi v domačem okolju bodo tako hitrejši, enostavnejši in prilagojeni le nam. 

Ko želimo enostavno opraviti naloge, nam tipkovnica in Samsung DeX pričarata okolje namiznega računalnika. S funkcijo klici in povezanost s sporočili, lahko sedaj odgovorimo na klic ali na sporočilo neposredno z našega tabličnega računalnika – tudi takrat, ko pri sebi nimamo telefona ali pa smo povezani na drug brezžični internet.

Izboljšana zabava

Samsung Tab S5e nudi 267,2 mm (10,5-palčnim) zaslon od roba do roba s še tanjšim okvirjem in 81,8-odstotnim razmerjem med zaslonom in telesom za izboljšano izkušnjo gledanja.
samsung.com

Fotogalerija

Samsung Galaxy Tab S5eSamsung Galaxy Tab S5eSamsung Galaxy Tab S5eSamsung Galaxy Tab S5eSamsung Galaxy Tab S5eSamsung Galaxy Tab S5eSamsung Galaxy Tab S5eSamsung Galaxy Tab S5e

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča