Samsung Galaxy Note8 - z najboljšo kamero doslej

Anja Mrevlje 24.08.2017
Samsung Galaxy Note8

Samsung Galaxy Note8 predstavlja naslednjo generacijo Note, primerno za zahtevnejše uporabnike in vse tiste, ki zahtevajo več. Galaxy Note8 nam ponuja večji brezkončni zaslon, ki se kljub velikosti odlično prilega v roko, S Pen pisalo za bolj osebno komunikacijo in najboljšo kamero podjetja Samsung do sedaj, ki zajema izjemne fotografije.

Brezkončni zaslon

Galaxy Note8 ima največji zaslon izmed vseh Note naprav do sedaj, a kljub temu ima dovolj ozko obliko, ki je primerna za držanje v eni roki. Nudi več prostora za gledanje, branje in risanje.

Nov način komuniciranja s S Pen pisalom

Izboljšano S Pen pisalo odpira popolnoma nove načine pisanja, risanja in interakcije s telefonom ter komuniciranja s prijatelji. Ima natančnejšo konico in izboljšano občutljivost pritiska3.

Najboljša kamera v kategoriji pri telefonu Galaxy Note8 

Samsung zz Galaxy Note8 predstavlja najzmogljivejšo kamero za pametne telefone. Je prvi telefon opremljen z dvema glavnima kamerama z 12 milijoni slikovnih pik z optično stabilizacijo slike (OIS) na širokokotnem in telefoto objektivu. OIS nam tako omogoča, da posnamemo ostrejše slike.

V načinu dvojni zajem obe glavni kameri posnameta dve fotografiji hkrati. Obe fotografiji lahko shranite: ena fotografija je posneta iz bližine s telefoto lečo in druga, s širokokotno, kjer se vidi celotno ozadje. 

Galaxy Note8 je opremljen tudi z najboljšo sprednjo kamero v industriji, kamero z 8 milijoni slikovnih pik s pametnim samodejnim ostrenjem, ki omogoča ostre selfije in video klepete.
samsung.com

PREBERITE ŠE: Samsung Galaxy J5 in J7 s še zmogljivejšim fotoaparatom

Galerija - pametni telefon Samsung Galaxy Note8:

Fotogalerija

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča