Sama za vse?!

CITYLIFE
Škoda Octavia

Škoda Octavia je ta avto: primerna je za vse okuse in potrebe, kar iz leta v leto potrjuje tudi njena široka priljubljenost. Že leta je namreč v vrhu najbolj prodajanih vozil v Sloveniji. Je namreč lahko potujoča družinska dnevna soba, dirkalni ventil, s katerim si date duška, in neustrašen sopotnik, ki nas odpelje kamor koli, pa četudi po blatni cesti v gozd ali s prikolico na morje.

Za vsakogar nekaj
Limuzina ali Combi? Športnik ali tabornik? S pogonom na dve ali štiri kolesa? Če nam že tako velik 590-litrski prtljažnik v petvratni limuzinski različici ni dovolj, imamo na izbiro še uporabnejšo karavansko različico. Ta se v osnovni postavitvi pohvali s prostornino 610 litrov, kar se z dvotretjinskim zlaganjem zadnjih sedežev poveča na že dostavniških 1.740 litrov (1.580 v limuzini). Ob tem pa ima dvojno dno, v katerega lahko odložimo manjše predmete, in praktične pritrditvene elemente. Za pot do šole, izlet k babici in za družinsko odpravo na počitnice bo družina torej vedno polno opremljena!
Škoda Octavia, ki je 3. najbolj priljubljen avto v Sloveniji, je v zadnjih letih osvojila številne nagrade na avtomobilističnih izborih, tudi za najboljši družinski avto in najboljše vlečno vozilo.

In če gremo sami, s prijatelji oziroma z družino pogosto v hribe ali se vozimo po podeželskih, neutrjenih, pogosto blatnih cestah? Potem bomo izbrali Octavio Combi Scout, ki ponuja vso prostornost z dodatkom višjega podvozja, robustnih plastičnih zaščitnih oblog, terenskega voznega programa in inteligentnega štirikolesnega pogona. Za tiste, ki radi pridemo na cilj malo (ali veliko) prej, pa je v ponudbi še športna različica RS (limuzina in Combi), in to tudi s kar 245 konjskimi močmi. In za vse nas z izbranim okusom? Pravi odgovor je Octavia L&K, odeta v elegantno opremo, usnje, les in druge izbrane materiale.

Kar 80 različnih kombinacij opreme, motorizacije in oblike Octavie obstaja. Na izbiro je 8 različnih motorjev in 3 pogonska goriva (bencin, dizel, CNG). Več kot 30 praktičnih Simply Clever rešitev nam bo olajšalo vožnjo, 5 zvezdic Euro NCAP pa zagotavljalo vrhunsko varnost.

Udobje in tehnologija višjih razredov
V vsakem primeru bomo na daljših poteh cenili samodejno prilagajanje dolgih in kratkih luči, predvsem pa aktivni radarski tempomat, ki v kombinaciji z dejstvom, da zna Octavia ohranjati položaj na svojem voznem pasu, vozi tako rekoč sam!
Avto, ki vzbuja strast, a se ne bo zameril ne partnerju ne otrokom, je ŠKODA Octavia RS.

Katera Octavia je prava prav za nas in naše potrebe? S pomočjo našega nekoliko drugačnega konfiguratorja izberimo, kaj dejansko potrebujemo v avtomobilu, in izvedeli bomo – skupaj s cenami in načini financiranja.

Na pomoč nam Octavia priskoči tudi z avtomatskim zaviranjem v sili, opozorilom na vozilo v mrtvem kotu in številnimi drugimi najsodobnejšimi asistenčnimi sistemi, senzorji ter s kamerami, ki pomagajo pri parkiranju. In seveda, Octavia je pametna kot še nikoli: osrčje njene inteligence je sistem ŠKODA Connect, ki poskrbi za informacije, zabavo, povezavo s servisom in samodejni klic v sili, ki bo v vozilih sicer obvezen od 1. aprila 2018. Da je pot še brezskrbnejša, skrbi velik zaslon na dotik z navigacijo, potovalnim računalnikom in povezljivostjo s prenosnimi napravami.

ŠKODA Octavia je v primeru akcijskega financiranja 1%+ na voljo že od 129,99 evra na mesec! Več o cenah in financiranju izveste na Hudobro.si.

4x4 pogon lahko še poveča univerzalno uporabnost prav vseh različic Octavie.

S posluhom za nas
A tisto, s čimer nas res očara, so preproste rešitve, kot so na primer preklopni sovoznikov sedež, ki omogoča prevoz daljših predmetov, multimedijski nosilec v dvojnem držalu za pijače na sredinski konzoli, držala za parkirni listek in pametni telefon, predal za dežnik pod sovoznikovim sedežem, strgalo za led, skrito v pokrovčku rezervoarja za gorivo, prostorska organizacija prtljažnega prostora, predal za odsevni jopič, prostor za shranjevanje prtljažne police ob naslonjalu zadnje klopi, dvostranska preproga prtljažnika za čist in umazan tovor (pa še bi lahko naštevali). To so stvari, ki olajšajo življenje. Kdo bi se tega branil?

Več o modelu - uradna spletna stran.
Sestavi si svojo Octavio s prav posebnim konfiguratorjem!
Izračunaj si financiranje za Octavio, ki te zanima!

Izbor urednika

Spletni urednik, Anja Mrevlje, priporoča