Robotski sesalnik Miele Scout RX2: V pogonu takrat kot jaz

CITYLIFE 03.12.2018
Robotski sesalnik Miele Scout RX2

Služba in vskodnevni opravki nam jemljejo čas za vsakodnevna opravila. Zato nam na pomoč lahko priskočijo priljubljeni robotski sesalniki, ki delo opravijo namesto nas tudi takrat, ko nas ni doma. 

Novi robotski sesalnik Miele Scout RX2 zmore več kot si lahko mislimo in delo opravi namesto nas, tudi ko nas ni doma. In uspešen dan se lahko začne: na poti v službo vklopimo svojega robota kar preko mobilne aplikacije. Talne obloge očisti izjemno in temeljito ter prah pobira s kar štirikratno močjo čiščenja. S svojima stranskima ročicama seže tudi v najbolj oddaljene kote. Za natančnost sesalnika ima na sprednjem delu dve kameri, ki tridimenzionalno zaznavata predmete. Zato sesalnik avtomatsko določi razdaljo do morebitne ovire in jo varno obide brez trka. 

Robotski sesalnik Miele Scout RX2.

Slika, ki jo zajemata kameri se lahko prenaša na naš telefon – tako preverimo stanje v prostoru med našo odsotnostjo. Z zmogljivo litij-ionsko baterijo lahko sesalnik Scout RX2 deluje z enim samim polnjenjem tudi do 120 minut oziroma posesa približno 150 kvadratnih metrov. Na polnilni postaji se ponovno napolni. Nato nadaljuje s čiščenjem tam, kjer je prekinil – povsem samodejno.

Ker ima sesalnik na voljo štiri različne funkcije (Avtomatsko, Točkovno, Turbo, Tiho), plus timer, lahko vse to prednastavimo glede na svoje želje že vnaprej.

V času od 1. 11. 2018 do 31. 1. 2019 s prazničnim bonusom 50 evrov (z DDV) ugodneje.

Več informacij na miele.si.

Fotogalerija

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča