Razširjena Supernova Ljubljana Rudnik napoveduje datum odprtja

Helena Peterlin 09.03.2022
supernova-ljubljana-rudnik4

Potrebe in želje potrošnikov so danes večje kot kadarkoli prej. Nakupovanje ni več le hiter in brezoseben obisk trgovine, ampak je postalo celovita izkušnja druženja in preživljanja prostega časa. Te trende zasleduje tudi Supernova Ljubljana Rudnik. Z razširjenim nakupovalnim centrom na Rudniku puščajo za sabo tradicionalno pojmovanje trgovskega centra in oblikujejo nov koncept nakupovalne izkušnje, ki je sodobna in udobna. Nakupovalne izkušnje, kjer je glavna vloga rezervirana za vas. 


V nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik so tako uradno napovedali datum spektakularnega odprtja in tudi razkrili del programa. 

Supernova tako po letih uspešnega poslovanja vstopa v novo poglavje ... In še kako ustrezno, da bo ta krog sklenjen prav v Ljubljani na Rudniku, saj je to tudi prvi nakupovalni center skupine Supernova v Sloveniji. Njena zgodba se je namreč tu začela leta 2008, ko je obiskovalcem prvič odprla vrata na 30.000 kvadratnih metrov veliki površini, v njej pa se je takrat slovenski javnosti predstavilo približno 50 trgovin. 

Zdaj širi svoja krila in na 50.000 kvadratnih metrih, kolikor bo nakupovalni center Supernova Ljubljana Rudnik po novem obsegal, bo vsak lahko našel kotiček zase. Tako strastni nakupovalci in gurmani kot filmofili in športni navdušenci. S 109 trgovinami, 7 najsodobnejšimi kinodvoranami, 19 restavracijami in bari v dveh nadstropjih, 2 zabaviščnima parkoma ter velikim butičnim fitnesom Supernova Ljubljana Rudnik postaja središče zabave, sprostitve in odličnega počutja.  

Vodja službe za lizing v Supernovi, Mojca Prošek, je ob najavi otvoritve povedala: »Z ekipo smo izjemno ponosni na dosežek skupine Supernova. Kljub nepredvidljivimi časi, s katerimi smo se soočili v zadnjih dveh letih in s katerimi se soočamo še vedno tudi danes, nam je uspelo postaviti nekaj resnično posebnega. Gradnjo smo dokončali v načrtovanih rokih in pridobili nove poslovne partnerje ter razširili sodelovanje z obstoječimi. 95 odstotkov prostorov, ki so zgrajeni, je že oddanih, do poletja pa računamo, da bomo to lahko rekli za vse poslovne prostore. S ponosom lahko povem tudi, da je v naših centrih po Sloveniji trenutno zaposlenih več kot 10.000 ljudi, z razširitvijo se bo ta številka še povečala.«


Med znamkami, ki bodo svoje izdelke predstavljale v sodobnih novih prostorih je nekaj slovenskim kupcem že zelo poznanih, nekaj pa se jih bo predstavilo premierno. Verjamemo, da bo nakupovalni center Supernova Ljubljana Rudnik postal priljubljeno stičišče tudi za gurmane. Gostinska ponudba se bo nahajala v dveh nadstropjih. Spodnje nadstropje, predvsem s ponudbo hitro postrežene hrane različnih kontinentov, bo združeval atraktivno opremljen osrednji gostinski prostor s skupnimi sedeži. Med ponudniki pa bo tudi McDonalds, ki ga do sedaj v Supernovi Ljubljana Rudnik še ni bilo. V prvem nadstropju bo koncept restavracij postrežnega tipa, vsaka restavracija pa bo imela tudi lastno teraso. Ena večjih atrakcij bo tudi že omenjeni multiplex kino center Cineplexx, ki se v prestolnici predstavlja premierno. Posebej velja omeniti še zabaviščne prostore, ki bodo namenjeni vsem željnim aktivnega preživljanja prostega časa. Na več kot 2.000 kvadratnih metrih se bo razprostiral Fun Jump Park, 600 kvadratnih metrov pa bo namenjenih za zabavišče WOOP! IZZIVI, ki bo prvič predstavljen v Sloveniji. Poleg tega bodo otrokom na voljo tudi zunanja plezalna stena, zunanje igrišče in različne športne površine.  

Spektakel, na katerega so vabljeni prav vsi
Najsodobnejša nakupovalna izkušnja v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik vrata odpira 6. aprila 2022 ob 19. uri. To bo večer zabave, veselja, presenečenj. Ta dan bo nakupovalni center odprt kar do polnoči, vabljeni na nočno nakupovanje s posebnimi popusti in promocijami ob otvoritvi.

Obiskovalci bodo uživali tudi ob brezplačnih koncertih slovenskih zvezd kot so Klemen Slakonja, Marko Stankovič, ViP Band, Amaya in Lea Sirk. Eden od vrhuncev večera bo veličasten, okolju prijazen ognjemet, ki mu bo sledil spektakularen šov s specialnim nastopom znamenitega umetnika Parova Stelarja. Producent, glasbenik, DJ in vizualni umetnik Parov Stelar je z bendom odigral že več kot 1.000 nastopov v živo po vsem svetu, razprodal je predstave v gledališču PlayStation Thatre v New Yorku, Alexandra Palace v Londonu in Zenith v Parizu, nastopal na velikih festivalih Coachella, Glastonbury, Sziget, Lollapalooza in Pukkelpop ter sodeloval z nekaterimi največjimi imeni v svetu glasbe, kot so Lady Gaga, Lana del Rey, Lukas Graham, Marvin Gaye in Klingande. Za novo poglavje Supernove pa je pripravil nekaj resnično izjemnega. Premierno bo predstavil popolnoma nov koncept scenske zasnove in vizualne izkušnje ter dodal nove pesmi, nove aranžmaje in nekaj prav posebnih presenečenj, ki jih ne želite zamuditi.

Ob tej priložnosti bodo obiskovalci lahko sodelovali tudi v nagradni igri, v kateri bodo imeli možnost poleg drugih nagrad osvojiti nov avto Opel Mokka-e. Nagradna igra bo potekala od 9. 3. do 9. 4. 2022, vsak, ki želi sodelovati, pa mora v tem času na INFO točki v 1. nadstropju Supernove Ljubljana Rudnik ustrezno izpolniti kupon in ga oddati v boben za žrebanje.

Presenečenja in ugodnosti za obiskovalce se bodo nadaljevali tudi v tednih po odprtju v obliki promocijskih popustov v trgovinah, 9. aprila bo za obiskovalce organizirano srečanje s slovenskimi glasbenimi izvajalci in ulično gledališče, vse do julija po bo potekal TikTok izziv s košarkarskim superzvezdnikom Luko Dončičem.

Več na supernova-ljubljana.si!


Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča