Povabi na kavo, Radenska časti!

CITYLIFE 07.05.2020
Radenska

Postopno sproščanje gostinstva je za marsikoga prineslo veliko olajšanje. Gostje so ponovno dobili priljubljeno mesto druženja in srečavanja, številni gostinci pa priložnost, da čimprej nadomestijo izgubljeni prihodek. Pri tem jim v Radenski zvesto stojijo ob strani, saj se zavedajo, da je za okrevanje gostinske panoge ključno, da se gostje čim prej vrnejo v lokale. 

www.zaskupaj.si

Na spletni strani #ZASKUPAJ si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!

Kako do kupona?

Brezplačni kupon zase in vam ljubo osebo lahko pridobite na spletni strani www.zaskupaj.si v nekaj enostavnih korakih: izberite lokal, registrirajte sebe in povabljenca, ko ta potrdi vabilo, pa že prejmete kupon za pijačo. Skupno bo Radenska poravnala stroške za 10.000 kavic in mineralnih vod Radenske, ki jih lahko potrošniki popijejo v lokalih širom Slovenije. Trenutno je kupon mogoče unovčiti v preko 100 lokalih, število vključenih lokacij pa iz ure v uro raste.

 

Časa za pijačo s prijatelji bo še dovolj!

V Radenski pozivajo k odgovornem ravnanju in spoštovanju ukrepov za preprečevanje okužb. Po pričakovanem nadaljnjem sproščanju ukrepov bodo imeli gostje namreč še dovolj priložnosti za srečevanja s prijatelji, saj so kuponi veljavni vse do konca junija. Odprtje lokalov smo vsi nestrpno pričakovali, zato poskrbimo, da se bomo v njih lahko še dolgo srečevali!

 

Obiščite spletno stran www.zaskupaj.si in razveselite osebo, s katero bi po dolgem času najraje klepetali ob kavici in Radenski! Na zdravje!

 

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča