Poppy Delevingne je za H&M odprla vrata svojega doma

Klavdija Rupar 22.08.2019
H&M X Poppy Delevingne

Poppy Delevingne je igralka in model, ki ima izostren čut za opremljanje domovanja in občutek za detajle. Tokrat je blagovni znamki H&M odprla vrata v svoje hišo v West Londonu. Njeno domovanje je šik in izredno svetlo. Čudovito opremljeno, detajli so točno določeni, celoten prostor pa predstavlja kreativno in močno lastnico. Poppy je domovanje opremila s spomini iz potovanj, zato je njeno domovanje zares eklektično, luksuzno in zabavno. Vintidž kosi, žametne zavese in rožnate tapete celoten prostor zaokrožijo v pravo perfekcijo.

Njeno domovanje je navdih za novo kolekcijo H&M Home, ki je na voljo v trgovinah in na spletni strani od 15. avgusta 2019 dalje.

V galeriji si lahko ogledate kose, ki bodo tudi vaše domovanje spremenili v pravo luksuzno in šik oazo.

Fotogalerija

poppy delevingnepoppy delevingnepoppy delevingnepoppy delevingnepoppy delevingnepoppy delevingnepoppy delevingnepoppy delevingnepoppy delevingnepoppy delevingnepoppy delevingnepoppy delevingnepoppy delevingnepoppy delevingnepoppy delevingnepoppy delevingnepoppy delevingnepoppy delevingnepoppy delevingnepoppy delevingnepoppy delevingnepoppy delevingnepoppy delevingnepoppy delevingnepoppy delevingnepoppy delevingne

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča