Podpri slovensko in uživaj ugodnosti

CITYLIFE 17.02.2021
podpiramo-slovensko

Poštne storitve so od nekdaj pomemben del kakovosti življenja ljudi. Zato so se v času, ko se je večina nakupov preselila na splet in ko slovenska podjetja potrebujejo našo podporo, z veseljem priključili akciji, ki podpira slovenska podjetja in njihove izdelke.

V akciji NAJVEČJI SLOVENSKI DARILNI BOX se je povezalo 13 slovenskih podjetij, ki so s svojimi izdelki skozi dan popeljali številne znane obraze družbenih omrežij. V darilnem paketu se skrivajo odlična hrana, pijača, sladke razvade in prigrizki, nepozabna doživetja, vrhunska kozmetika, prehranska dopolnila ter izdelki, brez katerih si vsakdana ne moremo predstavljati.

Na Pošti Slovenije pa niso le prispevali v darilni paket, temveč so poskrbeli, da so največji slovenski darilni paketi hitro in varno prispeli do svojih naslovnikov.

S kodo PODPIRAMSLOVENSKO ste lahko tudi vi deležni številnih ugodnosti, ki jih ponujajo posamezna podjetja. Med njimi Pošta Slovenije, Mojacokolada.si, Karbonoir, Hiša Budja, Malinca, Zacimbe.si in drugi.

S kodo PODPIRAMSLOVENSKO izkoristite 20-odstotni popust na izdelavo osebnih poštnih znamk za pošiljanje po Sloveniji (A in B) ali 10-odstotni popust na izdelavo osebnih poštnih znamk za pošiljanje v tujino (C in D). Svojo osebno znamko ustvarite na osebnapostnaznamka.si.

Več o akciji NAJVEČJI DARILNI BOX na podpiramslovensko.si.
Ne zamudite njihovih novičk, spremljajte jih lahko tudi na Facebook strani Pošte Slovenije.

Naslovna fotografija: @Ninanikky IG profil      

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča