Novi Baby center v ljubljanski NAMI

CITYLIFE 24.08.2018
Baby Center - NAMA Ljubljana

Nova lokacija Baby Centra v ljubljanski Nami bo poskrbela, da bodo malčki in mladostniki vedno šik in oblečeni po najbolj vročih modnih smernicah. Ponudba temelji na jagodnem izboru vrhunskih blagovnih znamk oblačil in obutve, med katerimi so tudi povsem sveže modne znamke, ki jih na slovenskih policah doslej še nismo zasledili. Ekskluzivni ponudbi blagovnih znamk Original Marines, Z-Generation, UGG, Pollino in drugih vrhunskih znamk se pridružujejo kolekcije priljubljene otroške in mladinske mode S. Oliver, Cool Club, Superfit, ki s svojim trendovskim videzom prepričajo še tako zahtevno mamico ter ugodijo modnemu okusu vsakega malčka.

Nov koncept trgovine v središče postavlja modo za najmlajše, v mestno jedro pa prinaša tudi pestro dogajanje za vso družino.

Ekskluziven nabor otroške opreme
Med modno ponudbo vsi, ki prisegajo na dizajn in kakovost, najdejo skrbno izbrano otroško opremo. V kotičku Cybex so obiskovalcem na voljo vrhunski avtosedeži, starši pa lahko izbirajo tudi med trendovskimi modnimi vozički, ki navdušujejo tudi najbolj zahtevne stranke.

»Naša prva trgovina v mestnem središču je neke vrste eksperiment. Je prva trgovina v mestnem središču, kjer tako obširne ponudbe otroške mode doslej ni bilo. Ponosni smo, da smo na enem mestu zbrali kopico vrhunskih znamk, med katerimi smo v vsaki izdelčni kategoriji v Slovenijo pripeljali tudi povsem nove blagovne znamke, ki jih najdete samo v Nami,« je ob otvoritvi prve prodajalne v strogem mestnem centru povedal Matjaž Marinšek, direktor Baby Centra. 

Prostor po meri otrok in staršev
Dobrodošla popestritev je namenjena tudi otrokom. Najmlajši lahko svojo kreativnost sprostijo v Lego igralnem kotičku, kjer jih čakajo vedno nove in zanimive nagradne igre, starejši nadobudneži pa se lahko v igralnem kotičku pomerijo na playstation konzoli. Poskrbljeno je tudi za starše, ki si medtem lahko utrgajo trenutek zase in se okrepčajo s kavo ali drugimi napitki.

Vabljeni na otroški živžav – dobimo se pred Namo, v soboto, 1. septembra 2018, med 10. in 14. uro!

V središče mesta Baby Center prinaša tudi vrtiljak pestrega dogajanja za družine. Že čez dober teden, v soboto, 1. septembra 2018, bo pred Namo pestro otroško rajanje! Med 10. in 14. uro bosta otroke navduševali priljubljeni maskoti Super krila ter Štorko, za obilo zabave in smeha pa bo poskrbel velik napihljiv grad. Otroci in vsi mladi po duši se bodo lahko preizkusili tudi z uličnimi XXL igrami, kot so 4 v vrsto in spomin, tu pa bo še kopica zabavnih presenečenj. 

Več informacij na babycenter.si.

Fotogalerija

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča