Nova KBM najbolj dostopna banka v Sloveniji

CITYLIFE 06.11.2018
NKBM

Nova KBM in Pošta Slovenije sta v začetku oktobra odprli specializirano bančno okence tudi na pošti Domžale, v novembru se mu pridružuje še novo specializirano bančno okence v Velenju. Pri specializiranih okencih, ki so opremljena v skladu s celostno grafično podobo Nove KBM, lahko opravimo vse brezgotovinske storitve banke, kot so najem kreditov, odprtje računov, odobritev limitov, vezava depozitov, sklepanje varčevanj, dobimo pa lahko tudi informacije o ostalih storitvah banke in oddamo potrebno dokumentacijo zanje. Nova KBM s tem povečuje število specializiranih bančnih okenc na izbranih poštah, kjer lahko skupaj z bančnim strokovnjakom na enem mestu opravimo vse bančne storitve. Pri tem sta nam na voljo tudi večja mera zasebnosti in celovita obravnava.


Nova KBM in Pošta Slovenije bosta specializirana bančna okenca odpirali tudi v prihodnje na drugih poštah v Sloveniji glede na povpraševanje strank. Novembra načrtujejo odprtje SBO na pošti v Velenju.

Nova KBM je ob tem vstopila v partnerstvo s SKB banko z namenom izboljšati zadovoljstvo strank. Nova KBM bo k obstoječi mreži 274 bankomatov dodala bankomate SKB, na katerih bomo komitenti obeh bank brezplačno opravljali storitve. Kot zanimivost omenimo, da Slovenci uporabljamo bankomate na dnevni ravni in zasedamo 11. mesto na svetu po številu bankomatov na prebivalca. Toda večina bank v Sloveniji to vsakodnevno storitev zaračunava. Nova KBM je že zdaj imetnikom paketa Komplet in paketa Premium omogočala brezplačne dvige na vseh bankomatih v Sloveniji, zdaj pa bo to možno tudi za vse ostale komitente, ki imajo pri Novi KBM odprt TRR.

Predsednik uprave Nove KBM John Denhof je ob tem povedal: "Nova KBM tudi s povezovanjem s SKB uresničuje svojo vizijo Najboljša banka 2020. S skupno mrežo bankomatov bomo zmanjšali stroške in komitentom obeh bank pomagali prihraniti denar. Ne le brezplačni dvigi, prednost je tudi za kar 30 % večja mreža bankomatov. Mnoge spremembe uvajamo z namenom izboljšanja zadovoljstva strank in zaradi potrebne modernizacije banke."


Nova KBM ima ima več kot 50 poslovalnic, 9 specializiranih bančnih okenc, ob tem pa lahko na vseh poslovalnicah Pošte Slovenije (ki jih je okoli 500) koristimo bančne storitve Nove KBM.

Na poslovalnicah Pošte Slovenije lahko kot komitenti Nove KBM, tudi v oddaljenih krajih, opravimo naslednje storitve:

  • odpiranje računov TRR,
  • odpiranje paketa Komplet,
  • zahtevek za izdajo kartice,
  • zahtevek za elektronsko banko,
  • sklepanje vseh vrst varčevanj,
  • zahtevek za izredni limit na TRR,
  • zahtevek za potrošniški kredit,
  • izvajanje plačilnega prometa,
  • menjalnica,
  • dvigi in pologi gotovine.

Poleg tega je omogočeno gotovinsko poslovanje tudi pravnim osebam.


Več na www.nkbm.si!

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča