Nicole Kidman odprla svetovno razstavo Omege

CITYLIFE 30.08.2018
Nicole Kidman otvorila svetovno razstavo Omege

Z oskarjem nagrajena Nicole Kidman, pogosto videna na rdečih preprogah širom sveta, časomerilce Omega zelo dobro pozna. Tudi sama prisega na izbrane modele iz kolekcije Omega, za to posebno priložnost pa je za svoje zapestje izbrala novi model iz kolekcije Omega De Ville Trésor. 

Razstava Omege »Njen čas« predstavlja evolucijo v razvoju in menjavanju oblik ter dizajna časomerov namenjenih nežnejšemu spolu vse od znamenitega in ženstvenega modela žepne ure Omega Lépine, skrivnostnih, z dragulji obogatenimi različnimi modeli, pa do ikoninčenga modela Omega Ladymatic in ostalih najnovejših dosežkov te vrhunske švicarske izdelovalke časomerov. Razstava je bila v preteklosti že na ogled v drugih svetovnih velemestih, Šanghaju, Milanu, Parizu ter Sydney-u, tokrat pa je bila že drugič predstavljena tudi v Rusiji.
Nicole Kidman je skupaj z generalnim direktorjem Omege, g. Raynaldom Aeschlimannom, otvorila svetovno razstavo Omege.

Po besedah generalnega direktorja Omege, g. Raynalda Aeschlimanna, ki je Nicole Kidman tudi sprejel, so se za njo odločili, ker pooseblja vse tisto, kar je imela Omega v mislih, ko je pred več kot sto leti pričela z izdelavo kolekcij namenjenim ženskam. Nadarjenost, očarljivost, duhovitost in neodvisnost.

Razstave »Njen čas« v prečudoviti marmorno granitni palači Sankt Peterburga, se je udeležila tudi vrsta ruskih zvezdnikov, med njimi znameniti modni oblikovalec Igor Chapurin, pevka Inna Malikova, igralec Pavel Volya ter vrsta drugih znanih osebnosti, tudi iz tujine.

Fotogalerija

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča