NEO - slovenska platforma za pametno življenje

CITYLIFE 14.12.2018
Neo

NEO, platforma za pametno življenje, združuje najboljše rešitve za dom in zabavo – enostavno iskanje po TV-programih, vsebini v živo ali vsebinah v videotekah in aplikacijah in pregleden ogled nazaj do 7 dni. Ob tem pa NEO omogoča še upravljanje pametnih naprav, opravljanje spletnih nakupov prek TV ekrana, kmalu pa sledi še igranje vedno bolj popularnih igric brez konzole.

Ker je NEO rezultat razvoja in znanja strokovnjakov Telekoma Slovenije, je v največji možni meri prilagojen slovenskim uporabnikom

Neo - slovenska platforma za pametno življenje.

NEO razume slovensko

Tako vsebine, do katerih dostopamo prek televizije, kot pametne naprave lahko odslej upravljamo glasovno, saj NEO razume slovensko. Glasovno upravljanje je enostavno, in sicer prek daljinskega upravljalnika ali mobilne aplikacije, z glasovnim ukazom pa lahko želene vsebine iščete na različne načine.

Napreden iskalnik vsebin

Napreden iskalnik nam ne bo prikazal le filmov, serij in ostalih vsebin, ki so na voljo na televiziji ali v videotekah Telekoma Slovenije, temveč tudi vsebine na YouTube-u in ostalih sorodnih aplikacijah.

Ena platforma na vseh zaslonih

NEO deluje na vseh zaslonih – televiziji, mobitelu, tablici ali računalniku, kar uporabnikom med drugim omogoča, da z ogledom posamezne vsebine, ki so jo začeli spremljati prek televizije, nadaljujejo na tablici, mobitelu ali računalniku. Seveda tam, kjer so končali z ogledom.

Neo deluje na vseh zaslonih - televiziji, mobitelu, tablici ali računalniku.

Preprosto upravljanje pametnega doma

Poleg vrhunske izkušnje televizije in ostalih vsebin NEO omogoča tudi preprosto upravljanje pametnih naprav našega doma. Če želimo pogledati, kdo stoji pred našimi vrati, s kavča ugasniti luč, na službeni poti preveriti, če je naš dom varen..., Vse to omogoča NEO.

NEO preko ene same aplikacije vaše pametne naprave poveže v pametni dom.

Otroški park

NEO ve, da vse oči ne smejo videti vsega, zato je najmlajšim namenil Otroški park. To je območje brezskrbnosti, kjer starši oz. skrbniki enostavno – glede na starost otroka – omogočimo le ogled tistih vsebin, ki so namenjene posamezni starosti. 

Ponudba za nove in obstoječe naročnike fiksnih storitev

Novi naročniki ob sklenitvi fiksnega naročniškega razmerja NEO Smartbox prejmemo brezplačno. Obstoječi naročniki paketov, ki vključujejo televizijo Telekoma Slovenije in imajo možnost najemnega modela, pa lahko svoj dosedanji najemni box (ne glede na paket) zamenjamoo z novim, to je NEO Smartboxom, in sicer ob plačilu 29 evrov. 

Izbor urednika