Nasmeškotki delijo nasmehe tudi na družbenih omrežjih

CITYLIFE 11.12.2018
Čarobni prazniki s čarobnimi Nasmeškotki

HOFER bo za vsako objavo z nasmejano vsebino na družbenih omrežjih Facebook in Instagram, ki bo vsebovala označbo #Nasmeškotek ali #DelimoNasmehe, za otroke v stiski namenil 1 evro. Več o tem pa tudi ambasador Nasmeškotkov, Marko Potrč:

Majhna pozornost, velik učinek
Nasmeškotki se na police trgovin HOFER vračajo že petič. Sredstva od prodaje bodo tokrat namenjena za akcijo Čarobna zima, s čimer bodo otrokom v stiski pod okriljem projekta Botrstvo v Sloveniji omogočena nepozabna zimska doživetja ter tako polepšani praznični dnevi. Nasmeškotki so že na voljo v HOFER trgovinah po vsej Sloveniji po ceni 1 evro.

Prvo serijo Nasmeškotkov spekli HOFERjevi zaposleni
Prvo serijo prazničnih Nasmeškotkov so spekli HOFERjevi zaposleni pod budnim očesom pekovskih mojstrov keksarne Delakorda, njihovega dolgoletnega partnerja. Pridružila sta se jim tudi Anita Ogulin, predsednica ZPM Ljubljana Moste-Polje, in ambasador Nasmeškotkov Marko Potrč. Skupaj so narisali široke nasmehe prvim piškotkom v praznični sezoni. 


HOFERjevi zaposleni so piškotkom narisali nasmehe

Da je pozornost še bolj osebna, lahko v škatlico dopišete svoje posvetilo, kot so to storili Karmen Ravnikar, HOFER, Anita Ogulin, ZPMS, in Bor Trček, HOFER

 

Uigrana in nasmejana ekipa

#Nasmeškotek
#DelimoNasmehe

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča