Nakupovalno središče Aleja v Šiški je odprto!

CITYLIFE 08.05.2020
Aleja

Nakupovalno središče Aleja, v katerega gradnjo je avstrijsko podjetje SES Spar European Shopping Centers vložilo preko 150 milijonov evrov, bo v polni zasedbi obiskovalcem na 32.000 m2 ponudilo 80 trgovin in lokalov. 

Danes so kot prve odprle svoja vrata trgovina Interspar, drogerija Müller, Big Bang, telekomunikacijski operaterji A1, T2, Telekom Slovenije in Telemach, cvetličarna Gardenia, čistilnica in pralnica Labod, banka Nova KBM, trgovina za male živali Hunter, Čokoladnica Cukrček, Sensilab, Pandora, Zlatarna Celje, Sten Time, Slowatch, Hervis s svojo kolesarsko trgovino in po zadnjem odloku vlade tudi kavarne z zunanjimi terasami, kot so Kavarna Zvezda, Teta Frida in Caffe DeLuxe.

 

Kljub trenutnim razmeram je ob obisku nakupovalnega središča zagotovljeno za dobro počutje in varnost tako za obiskovalce kot tudi za zaposlene. 

Vpeljani so izjemno visoki higienski standardi z rednim razkuževanjem stičnih točk, kot so ročaji 

ograj in tekočih stopnic ter gumbi v dvigalih in na bankomatih. Obiskovalcem so na voljo razkužila za roke pred vsakim vhodom v nakupovalno središče in pred vhodom v vsako trgovino oziroma lokal. Vstop v nakupovalno središče bo možen le z masko, da je nakupovanje prijetno in varno, se vhodih spremlja tudi število obiskovalcev. 

Preostali del nakupovalnega središča bodo odpirali skladno z vladnimi usmeritvami in dovoljenji, ki bodo izdani v bližnji prihodnosti, med drugim bo poskrbljeno tudi za širok nabor vrhunskih modnih blagovnih znamk kot so Sportina XYZ, H&M, Max&Co., S.Oliver, Tommy Hilfiger, MASS, Calzedonia in drugi. 

 Mag. Marcus Wild, direktor SES Spar European Shopping Centers in Toni Pugelj, direktor SES Slovenija in direktor nakupovalnega središča Aleja

Nakupovalno središče ALEJA je odprto vsak dan od 8. do 20. ure, razen nedelje. Posamezne trgovine in lokali bodo znotraj tega časa obratovali različno. 

Podrobnosti lahko spremljate na spletni strani www.aleja.si

Fotografirano s Huawei P30PRO

 

Fotogalerija

Aleja Ljubljana Aleja Ljubljana Aleja Ljubljana Aleja Ljubljana Aleja Ljubljana Aleja Ljubljana Aleja Ljubljana Aleja Ljubljana Aleja Ljubljana Aleja Ljubljana Aleja Ljubljana Aleja Ljubljana Aleja Ljubljana Aleja Ljubljana Aleja Ljubljana Aleja Ljubljana Aleja Ljubljana Aleja Ljubljana

Izbor urednika