Mate x Moncler

Pika Zrim 13.05.2020
MATE

Podjetje MATE.BIKE sta leta 2016 na Danskem ustanovila brat in sestra, Christian Adel Michael in Julie Kronstrøm Carton, ter prvi prototip kolesa Mate Skinny original ponudila na platformi za zbiranje zagonskega kapitala Indiegogo. Uspeh je bil presenetljiv, saj sta že v prvi kampanji zbrala za 6,8 milijonov dolarjev zagonskega kapitala in naročil, do danes pa že preko 12 milijonov. 

Christian Adel Michael in Julie Kronstrøm Carton

Velika zasluga gre njihovemu najbolj prodajanemu modelu Mate X z robustnimi gumami za brezpotja s peščenimi ali zasneženimi podlagami, opremljenimi z zmogljivejšo baterijo in večjo močjo pomožnega električnega motorja v pestu zadnjega kolesa. 


Električna Kolesa Mate so na voljo z 250 W ali 1000 W motorjem, skladno z evropsko zakonodajo omogočajo hitrosti do 25 km/h, imajo hidravlično vzmetenje in disk zavore, USB polnilec in obilo dodatne opreme. 

Mate X Moncler: tehnologija, moda in trajnost

Mate x Moncler Deep Black. Ikonični dizajn v kombinaciji z močnim ogrodjem je primeren tako za urbano vožnjo kot za divja brezpotja. 

Pred kratkim so pri podjetju Mate Bike odprli novo poglavje, saj so na milanskem modnem tednu predstavili ekskluzivno sodelovanje z italijansko modno znamko Moncler  ter predstavili dva nova modela Mate x Moncler Genius 2020 limited edition. Naročila omejene serije prvih 1000 koles že sprejemajo na spletni platformi Indiegogo, cene v prednaročilu s popustom pa se gibljejo od 2.299 € naprej. 

 

Fotogalerija

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča