Luksuzne počitniške hišice Bramble Ski

Klavdija Rupar 07.01.2020
BAMBLE SKI

Bramble ski resort so luksuzne počitniške hišice, ki jih najdemo v najbolj zaželenih delih Evrope. V Švici pokrivajo Verbier in Zermatt, v Avstriji najdemo čudovite apartmaje in hišice v St. Antonu in Lechu, v Franciji pa ponujajo prenočišča v Val d'Iseru in Meribelu. Med celotno zbirko najdemo tudi nagrajene luksuzne počitniške hišice.

Švica - Verbier

V Verbierju so ustvarili luksuzne počitniške hišice, ki so udobne in priročne. Ponujajo tako šest sobne apartmaje pa vse do takšnih, ki sprejmejo 20 oseb. Vsi apartmaji in hišice so okusno opremljeni, imajo lasten spa in bazen, na balkonu pa jacuzzi in panoramske razglede. Ne glede na to ali se odločimo le za vikend oddih ali bomo ostali cel teden, brez skrbi poskrbijo za vse naše potrebe.

Avstrija - Lech

Lech je čudovito mesto polno atmosfere, ki ponuja tako kakovost in možnost, da zares občutimo pravo alpsko življenje. Smučarsko središče Lech obsega Oberlech, Zug, Stubenback in Zurs, ki predstavljajo ogromno smučarsko regijo. Ena najbolj luskuznih hišic Chalet 1597 se nahaja prav tukaj. Zgradili so jo leta 1597, lastniki pa so si želeli ohraniti nekaj originalnih značilnosti. Primerna je predvsem za čudovite razglede, ponuja pa tudi udoben interer.


Francija - Val d'Isere

Val d'Isere je zagotovo ena izmed najbolj poznanih in priljubljenih smučarskih destinacij, ki ponuja tako odlično smuko, čudovite razglede, okusno hrano, butično nakupvanje in najboljše nepremičnine. Bramble Ski omogoča luksuzne smučarske počitnice, ki so primerene za celotno družino. Tam najdemo kar štiri različne hišice, najnovejša je Chalet Machapuchare, ki poleg bazena, jaccuzija in spaja, ponuja še telovadnico, sobo za masažo in celo kinodvorano.


Fotogalerija

AURORA-VERBIER NORTE-VERBIER DENT-BLANCHE-VERBIER CHALET MARMOTTIR-VERBIER DENT-BLANCHE-VERBIER CHALET MARMOTTIR-VERBIER CHALET MARMOTTIR-VERBIER CHALET MACHAPU-VAL DʼISERE CHALET KILIMANJAR-ZERMATT CHALET ACONCAGU-ZERMATT CHALET ELBRUS-ZERMATT VERBIER LECH CHALET ACONCAGU-ZERMATT CHALET ACONCAGU-ZERMATT

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča