Louis Vuitton odpira svojo prvo kavarno in restavracijo

Klavdija Rupar 30.01.2020
restavracija in kavarna louis vuitton

Francoska modna znamka Louis Vuitton se podaja na novo dogodivščino. 1. februarja 2020 bodo v njihovi novi trgovini v Osaki na Japonskem namreč odprli svojo prvo kavarno in restavracijo. 

Za ponudbo v kavarni La Café V in restavraciji Sugalabo V, bo skrbel priznani kuhar Yosuke Suga, ki je nekoč delal za Joëla Robuchona - zvezdo, ki ima 32 Michelinovih zvezdic, kar je največ na svetu. Kavarna bo locirana v četrtem in najvišjem nadstropju trgovine, poleg pa bo tudi koktajl bar in zunanja terasa.

Restavracija se bo odprla v času večerje, spominja pa na drugo Sugovo restavracijo v Tokiu, v katero je nemogoče priti in je trenutno na 47. mestu med najboljšimi restavracijami na svetu.

Louis Vuitton je le ena izmed luksuznih znamk, ki je začela prodajo oblačil kombinirati z resnimi kulinaričnimi zvezdami. 

V galeriji si oglejte čudovito kavarno in restavracijo.

Fotogalerija

restavracija in kavarna louis vuittonrestavracija in kavarna louis vuittonrestavracija in kavarna louis vuittonrestavracija in kavarna louis vuittonrestavracija in kavarna louis vuittonrestavracija in kavarna louis vuittonrestavracija in kavarna louis vuitton

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča