Kuhinjski noži japonske tradicije in slovenskega dizajna

Anja Mrevlje 05.12.2016
Kuhinjski noži japonske tradicije in slovenskega dizajna

Kuhinjski nož ZDP-189 je bil zanovan skupaj z Binetom Volčičem, enim najbolj prepoznavnih kuharskih mojstrov v Sloveniji – zlasti zaradi njegovega odličnega poznavanja japonskih nožev, strasti do dela z njimi in na podlagi dosedanjih skupnih izkušenj pri preizkušanju japonskih nožev. Pri zasnovi so upoštevane vrednote iz nepopustljive japonske tradicije, in sicer odličnost, kakovost in zanesljivost. Posebna pozornost je namenjena dolgotrajni fini ostrini in spoštljivemu odnosu do tradicije, narave, surovin, sestavin in končnega izdelka – vrednotam, tako značilnim za japonsko kulturo.
osterrob.si, zdp189.si

Foto: Mateja Jordovič Potočnik

Proces izdelave kuhinjskega noža ZDP-189 si oglejte v galeriji:

Fotogalerija

Foto: Mitja Kobal Foto: Mitja Kobal Foto: Mitja Kobal Foto: Mitja Kobal Foto: Mitja Kobal Foto: Mateja Jordovič Potočnik

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča