Kofein park v Celju - kavarna in trgovina s personaliziranimi izdelki

Klavdija Rupar 20.02.2020
kofein park

Koefin park v Celju je tako kavarna v Celju kot tudi trgovina personaliziranih izdelkov. V kavarni ponujajo kavo praženo v Sloveniji, kavna zrna pa pripotujejo iz izbranih svetovnih plantaž: Brazilije, Etiopije, Hondurasa, Vietnama, Kolumbije, Indije. Pakirane so v ekološki embalaži, ne onesnažujejo našega okolja, kavna usedlina pa je primerno gnojilo tudi za naše rastline. Ponujajo sedem kavnih karakterjev: Nedolžna Neža, Nostalgični Joža, Klasični Janez, Napredni Tone, Ambiciozna Alma, Brezmejna Vesna, Odločna Ivana.

V trgovini personaliziranih izdelkov pa najdemo darilne piškote "Kukiriki", ki so izdelani v Sloveniji, darilno kavo Kofein in darilne bovle. Izdelke izdeluje mlada ekipa iz Celja, ki že leta razvija svojevrstne brande in skrbi, da v lokalnem okolju ne zmanjka drugačnosti, kreative, domiselnosti, provokacij in vsega kar danes, v poplavi klasike in melanholije primanjkuje v svetu. 

Njihov slogan je "Kdor ne provocira, ne animira", s svojevrstnim stilom pa želijo animirati tako mlado, staro, žensko kot moško.

Njihova glavna specialiteta je personalizacija, hkrati pa si prizadevajo, da so izdelki estetski in čim bolj ekološko pakirani.

Več na: kofe-in.si

 

Fotogalerija

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča