Kje kupiti športna oblačila?

Klavdija Rupar 26.02.2021
pexels-photo-863977

V zadnjem obdobju je vadba vseh vrst in oblik postala prava atrakacija in celo odvisnost v nekaterih primerih. Veliko je hoje v hribe, celo bolj ekstremnih športov, sprehodov, sankanja, smučanja, drsanja in teka na smučeh ter seveda klasičnih treningov, ki jih vsi opravljamo v udobju svojega doma.

Posledično so se povečala tudi povpraševanja po športnih oblačilih in športni opremi, kot so uteži in podloge. Danes bomo tako predstavili nekaj spletnih trgovin, v katerih najdete kakovostna športna oblačila. Saj vemo, da je z novim kosom oblačila trening takoj lažji, kajne?

Polleo sport

Polleo sport spada med največje specializirane verige trgovin za športno in zdravo prehrano tako za športnike, rekreativce kot vse tiste, ki jim je zdravje na prvem mestu. V njihovi spletni trgovini imate tako na voljo ogromno raznolikih športnih oblačil, prehranskih dodatkov in športne opreme.

Fabletics

Fabletics je znamka športnih oblačil za katero stoji svetovno znana igralka in mama Kate Hudson. Njena strast do motiviranja in podpiranja žensk jo je vodila do ustanovitve športne znamke. Znamko je postavila skupaj z Donom Resslerjem and Adamom Goldenbergom leta 2013, ker so na trg želeli pripeljati kakovostno a še vedno ugodno športno opremo in oblačila.

Foto: swybrand

Swy brand

Swy brand je znamka športnih oblačil, za katero stoji ena bolj znanih fitnes trenerk in influencerk Petra Parovel. V njeni ponudbi najdete kakovostne športne kose, kot so športni nederčki, pajkice, puloverji in celo majice za otroke. Poleg oblačil pa tudi športno opremo za vadbo in fit prehrano.

Popflex active

Popflex active je športna znamka oblačil in športne opreme ene najbolj znanih Pilates trenerk Blogilates, katere vadbe so večinoma brezplačne. Svojo prvo kolekcijo je predstavila lani in je bila ekskluzivno predstavljena po Targetih v Ameriki. Njene pisane športne nedrčke, pajkice, kratke pajkice, kratke majice z daljšimi rokavi, podloge za vadbo, elastike za vadbo in druge dodatke pa lahko sedaj kupite tudi preko njene spletne strani.

Gymshark

Gymshark je ena najbolj znanih fitnes znamk, ki je locirana v Združenem kraljesrvu, predvsem pa je možno podprt s sledilci na družbenih omrežjih v kar 131 državah. Leta 2012 ga je ustanovil takrat še najstnik Ben Francis in njegova skupina prijateljev. Garažni biznis se je hitro spremenil v eno najhitreje rastočih in prepoznavnih fitnes znamk. Kakovostna športna oblačila, ki jih nosi vsaka športna navdušenka.

Foto: gymshark.com

Proteini.si

Proteini.si so ena starejših in bolj znanih znamk, ki se ukvarja s prodajo kakovostne športne opreme in dodatkov k prehrani po dostopnih cenah. Poleg prehrane in športne opreme imajo tudi velik izbor športnih oblačil tako za moške, ženske kot otroke. Pri njih najdete vse od športnih pajkic, kratkih majic, puloverjev, dolgih hlač in športnih nogavic.


Fotogalerija

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča