Kid & Coe - spletna stran z destinacijami, ki so prijazne popotnikom z otroki

Klavdija Rupar 15.07.2021
Foto: Unsplash

Potovanja po svetu zagotovo še nikoli niso bila tako priljubljena in cenovno ugodna kot so v tem trenutku. Tudi z majhnim proračunom si brez težav lahko privoščimo oddih v večini evropskih mestec, z le malo večjim, pa skoraj že lahko skočimo čez ocean.

Poleg ugodnih letalskih kart so izredno ugodne tudi nastanitve. A zatakne se, ko želimo potovati z otroki. Pred tem je bil majhen kovček, ki ustreza meram ročne prtljage več kot dovolj za hiter vikend pobeg, z otroki moramo začeti nositi s sabo precej več stvari. Prav tako je z več otroki težje najti tudi bivanje po ugodni ceni za celotno družino.

Foto: Unsplash

Dokler potujemo sami namreč lahko tudi veliko improviziramo, si nastanitve iščemo sproti, skupaj z otroki pa to ni več možno. Večkrat se tako zgodi, da vnaprej rezerviramo nekaj, kar je potem čisto drugačno in ne vsebuje niti osnovnih kosov, kot je posteljica za otroka.

Tako je nastala nova spletna stran Kid & Coe, na kateri so predstavljena vsa mesta in namenstitve, ki so primerne za potovanje z otroki – brez presenečenj, brez manjkajočih obveznih pripomočkov in vsega kar spada zraven, ki nam bo v pomoč, da si bomo mogoče celo lahko malo odpočili.

Ustanovteljica Zoie Kingsbery je po več potovanjih z družino našla tržno nišo in se odločila, da postavi spletno stran, ki bo prijazna do popotnikov z otroki.
kidandcoe.com

Izbor urednika