Kickstarter - Minimalistična lesena jelka s slovenskim podpisom

Klavdija Rupar 09.11.2018
Yelka

Leseno božično drevo je nova inovacija, ki jo je ustvaril majhen družinski studio Hello Yellow House. Dizajn je sestavljen iz trajnostnih metod in materialov, ne pušča iglic po celem stanovanju in brez težav preživi nekaj trkov z majhnimi živalmi ali otroci.

Foto: Kickstarter

Dizajn, ki so ga oblikovali več let, so letos postavili tudi na Kickstarter in ga poimenovali Yelka.

Ker vrednotijo ekološke in obnovljive metode in materiale, so se odločili, da je les najbolj primeren material, vse kar uporabijo pa prihaja iz Slovenije. Les je oskrbovan z naravnimi olji, v celotni izdelavi pa ne uporabljajo plastike, škatla, v kateri je drevo zapakirano pa se lahko ponovno uporabi.

Foto: Kickstarter

Plastična božična drevesa so dobra za eno stvar – preživijo več let. Enako je tudi z Yelko, saj paše v različne domove, obenem pa jo lahko uporabljamo več let zapored.

Yelka je na voljo v treh velikostih: majhna (75 cm), srednja (100 cm) in Velika (150 cm). Poleg tega je dostopna v treh različnih barvah lesu: oreh, srednje svetel hrast in svetel javor.

Časovnica Yelke:

Foto: Yelka


Več informacij o samem produktu in cenah pa na Kickstarterju. 

Fotogalerija

Foto: KickstarterFoto: KickstarterFoto: KickstarterFoto: KickstarterFoto: KickstarterFoto: KickstarterFoto: KickstarterFoto: KickstarterFoto: Kickstarter

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča