Intesa Sanpaolo Bank z novo, sodobno poslovalnico v Ljubljani

CITYLIFE 07.10.2022
foto1intesa-sanpaolo-bank-prenovljena-poslovalnica-slovenska-v-ljubljani

Pri Intesi Sanpaolo Bank so se v okviru enega temeljnih stebrov njihove poslovne strategije odločili za prenovo poslovnega modela poslovalnic. Jozef Kausich, predsednik uprave Intese Sanpaolo Bank, je pojasnil: »Ne gre zgolj za prenovo vizualne podobe, kot smo jo bili vajeni v preteklih letih, temveč tudi za prenovo načina dela in poslovanja v naših poslovalnicah. Bančna poslovalnica postaja vedno bolj pomembna pri vzpostavljanju kakovostnega stika s stranko, predvsem ko gre za zahtevnejše finančne storitve, kot so denimo sklenitev stanovanjskega kredita, naložbo v vzajemne sklade ali oblikovanje osebnega načrta zavarovanj. V tem smislu je nezamenljiva in uspešno dopolnjuje vlogo digitalnih načinov poslovanja. Z odprtjem tako zasnovane poslovalnice v centru prestolnice dejansko še bolj utrjujemo položaj sodobne in inovativne banke.«

Jozef Kausich, predsednik uprave Intese Sanpaolo Bank

Sodoben poslovni prostor se lahko iz neosebnega ambienta, v katerem potekajo le najnujnejši, hitri opravki, z dobro zasnovo prelevi v stimulativno, dinamično okolje za nove priložnosti, poslovne ideje in srečanja tako podjetnikov, ki udejanjajo nove poslovne priložnosti, kot tudi družin, različnih strokovnjakov in mladih, ki se odločajo za študijsko in poklicno pot. Intesa Sanpaolo Bank z novim konceptom interierja poslovalnice na Slovenski cesti v Ljubljani sledi sodobnim smernicam, predvsem pa potrebam svojih strank. Postavitev nove poslovalnice je bila zasnovana kot modularni prostor tudi za organizacijo dogodkov in gostitev kulturnih prireditev.


Prenovljeni ambient bančne poslovalnice uvede jasna vstopna točka – recepcija, ki je namenjena dobrodošlici in prvim hitrim informacijam. Od tu se stranka usmeri naprej proti drugim delom poslovalnice, nekateri so odprti, skupni, namenjeni tudi druženju, drugi pa bolj zaprti in ponujajo potrebno mero zasebnosti. Odprti del poslovalnice tako deluje kot velika dnevna soba z udobnimi fotelji in zofami, s knjižno polico, ki ponuja možnost za branje ter ambientalno glasbo, ki ustvarja prijetno vzdušje. Velika miza, ki je osrednji element poslovalnice, je namenjena tako neformalnemu medsebojnemu druženju strank kot tudi sproščenemu pogovoru med bančnim strokovnjakom in stranko. Opremljena je s priključki za polnjenje telefona in računalnika ter strankam ponuja brezplačno uporabo interneta. Vse je podrejeno ustvarjanju pristnega in kakovostnega odnosa s strankami.

Nova pridobitev poslovalnice je tudi sodoben bankomat z depozitno enoto, kjer lahko stranke poleg dvigov opravljajo tudi pologe gotovine.

Mojca Kovač, članica uprave za področje poslovne mreže Intese Sanpaolo Bank, je pojasnila: »Vse izhaja iz tega, da se mora banka prilagajati dragocenemu času stranke in skrbeti za zaupanja vredne odnose v živo, obenem pa skrbeti za učinkovitost svojega poslovanja.«

Mojca Kovač, članica uprave za področje poslovne mreže Intese Sanpaolo Bank

V Intesi Sanpaolo Bank verjamejo, da ima to vpliv na spreminjanje podobe in prostorske razporeditve poslovalnic, na opremo in tudi vlogo osebja. »Bančna poslovalnica postaja prostor, v katerem se lahko resnično posvetimo stranki, medtem ko rutinska bančna opravila stranka opravi mimogrede sama. S strankami želimo razvijati odnos na način, ki je povsem združljiv z digitalnim bančništvom« je še dodala Kovačeva.

Slovesno odprtje poslovalnice Slovenska je popestrilo tudi celodnevno dogajanje pred poslovalnico, z uličnim gledališčem Ana Monro in foto stojnico, nagradno igro za električno kolo ter posebnimi ugodnostmi za nove stranke. Za vse udeležence in mimoidoče pa so v bližini poslovalnice pripravili tudi veliki koncert presenečenja glasbene skupine MRFY.

Več na intesasanpaolobank.si!

Fotogalerija

Slavnostno odprtje nove poslovalnice Intesa Sanpaolo Bank v Ljubljani. Slavnostno odprtje nove poslovalnice Intesa Sanpaolo Bank v Ljubljani. Slavnostno odprtje nove poslovalnice Intesa Sanpaolo Bank v Ljubljani. Slavnostno odprtje nove poslovalnice Intesa Sanpaolo Bank v Ljubljani. Slavnostno odprtje nove poslovalnice Intesa Sanpaolo Bank v Ljubljani. Slavnostno odprtje nove poslovalnice Intesa Sanpaolo Bank v Ljubljani. Slavnostno odprtje nove poslovalnice Intesa Sanpaolo Bank v Ljubljani.

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča