Ikonični filmi za novo leto

Klavdija Rupar 31.12.2021
Bridget Jones's Diary

Nekateri vsebujejo samo en prizor, ki prikazuje novo leto, nekateri pa se dejansko odvijajo v času praznikov. Pripravili smo seznam tistih najbolj zanimivih, katerega bomo izbrali pa je na koncu naša odločitev.

When Harry met Sally (Ko je Harry srečal Sally)

V klasični romantični komediji, v kateri nastopata Meg Ryan in Billy Crystal, se sprašujejo ali sta moški in ženska lahko samo prijatelja. Njuna ljubezenska zgodba doseže vrhunec na novoletni večer in to je zagotovo eden bolj ikoničnih trenutkov v romantični komediji.


Waiting to Exhale (Dih ljubezni)

Film, ki temelji na knjigi z enakim imenom, predstavlja prijateljstvo štirih žensk, ki se soočajo z ljubeznijo in zakonom. Ena izmed junakinj na novoletni večer izve, da jo mož zapušča zaradi svoje tajnice, kar jo spravi v neobvladljiv bes.

About Time (Skozi čas)

Film, ki govori o preprostih ljudeh, predstavlja Tima, ki ugotovi, da lahko potuje skozi čas in prikazuje njegovo življenje, ko ugotovi, kaj je zmožen. Film govori o ljubezni in družini ter o tem, da je izredno pomembno, da smo ob pravem času na pravem mestu. Film se začne na družinski zabavi za novo leto.

New Year's Eve (Silvestrovo)

Film sledi različnim parom in posameznikom, ki v New Yorku živijo svoje življenje. V njem nastopa precej znanih obrazov, celoten film pa se dogaja na novoletni večer in se zaključi s spustom krogle na Times Squaru.

Bridget Jones's Diary (Dnevnik Bridget Jones)

Film sledi glavni junakinji Bridget Jones, ki se srečuje s padci in vzponi v svoji karieri, ljubeznskem življenju in ostalimi težavami. Vse težave zapisuje v dnevnik, film pa se začne, ko Bridget svoje novoletne zaobljube zapiše v dnevnik.

Sex and the City (Seks v mestu)

Film je nadaljevanje ikonične serije Seks v mestu, ki sledi prijateljicam Carrie, Mirandi, Samanthi in Charlotte. Vse skupaj se zberejo ob poroki Carrie in gospoda Živine. Ko se Živina prestraši, ji prijateljice stojijo ob strani in ji pomagajo, da se pobere. Prizor, ki se dogaja na novoletni večer je, ko Carrie peš odhiti do svoje prijateljice Mirande in skupaj pričakata novo leto.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča