Ikea x Sonos - pametni zvočnik Symfoniks Bookshelf Spekaer

Klavdija Rupar 02.04.2019
ikea x Sonos

Ikea se je ponovno povezala z drugo znamko in tokrat je to znamka Sonos, ki proizvaja brezžične zvočnike in domače zvočne sisteme. Izdelek, ki so ga ustvarili skupaj, se imenuje Symfonisk Bookshelf Speaker.

Izdelek, ki bo uradno predstavljen 9. aprila 2019, na razpolago pa šele nekje avgusta, ima kar nekaj zanimivih detaljev. Jasno je, da se bo lahko povezal z internetom, najverjetneje pa bo vseboval tudi pametne funkcije, možnost predvajanja glasbe in aplikacijo, s katero bomo lahko napravo nadzorovali kar s svojim pametnim telefonom. Oblikovan je tako, da lahko stoji kot zvočnik na mizi, lahko pa ga tudi obesimo na steno in nanj odložimo manjše stvari.

Zvočnik Symfonisk Bookshelf Speaker.

Za Ikeo pametni dom ne pomeni velikega števila gadgetov, ampak to, da dom naredimo boljši z rešitvami, ki naredijo boljšo atmosfero, nam pomagajo živeti lažje življenje in nas varujejo. Sodelovanje s Sonosom je dober prikaz tega, saj gre za visoko kakovstno napravo z odličnim dizajnom po dostopni ceni, za katero upajo, da bo našla pot do številnih domov.

Zvočnik bo predstavljen 9. aprila 2019 na razstavi FEEL HOME v Milanu.
ikea.com

Fotogalerija

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča