Ideje za večerno virtualno zabavo

Klavdija Rupar 17.04.2020
Foto: Pexels

Čeprav smo večino časa doma in ohranjamo razdaljo z družino in prijatelji pa to še ne pomeni, da moramo petkove ali sobotne večere preživeti zleknjeni na kavču in gledati deseto ponovitev Prijateljev. Kaj če bi za spremembo počeli kaj bolj zabavnega? Nekaj idej smo za vas pripravili spodaj. 

Organizirajmo virtualno večerjo

Virtualna večerja preko Zooma ali Skypa je enkratna priložnost, da se iz trenirke ali pižame preoblečemo v našo najljubšo obleko, si nadenemo ličila, uredimo frizuro in se vsaj za nekaj ur počutimo malenkost bolj normalno.

Foto: Pexels

Večer iger

S prijatelji se dogovorimo za točno določeno uro in se odločimo, katero igro bomo igrali. Velika večina iger je sedaj na voljo virtualno. Lahko se tudi dogovorimo, da vsak teden en predlaga novo igro in tako zadevo spremenimo v tedenski dogodek.

Karaoke

Naredimo si seznam najljubših pesmi, povabimo najboljše prijatelje, ki prav tako radi pojejo, odprimo YouTube in se sprostimo ob najljubših melodijah. Seveda poskrbimo, da bodo tudi drugi prišli na vrsto.

Foto: Pexels

Zabava v pižamah

Oblečimo svojo najljubšo udobno pižamo, odprimo steklenico vina in se zabavajmo ob igri resnica ali izziv. Tako bomo poskrbeli za virtualno druženje, obenem pa tudi zares uživali. 

Filmski večer

Odločimo se za en film in si ga skupaj oglejmo na Netxlifu. Poleg si pripravimo kokice ali čips, vmes pa se pogovarjajmo o samem filmu ali drugih stvareh. Lahko ga spremenimo tudi v tematsko zabavo, na katero vsak pride oblečen v svoj najljubši karakter iz filma ali serije.

Foto: Pexels

Kuhanje in zabava s koktajli

Če je eden izmed naših prijateljev zares dober v kuhanju ali pripravljanju koktajlov, ga prepričajmo, da pripravi preprosto kuharsko lekcijo. Tako bomo ob enem uživali in se naučili še nekaj novega.


Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča