Ideje za preživljanje novega leta doma

Klavdija Rupar 13.12.2020
pexels-photo-5716456

Novo leto je znano po svojih divjih zabavah, na katerih ne manjka dobre družbe, glasbe in pravih prijateljev, s katerimi ob polnoči nazdravimo na še boljše naslednje leto. Ironično je, da se letos novega leta vsi veselimo še toliko bolj kot vsa leta prej, a vseeno bodo praznovanja precej manj divja in bodo večinoma potekala v domačem krogu. A vseeno poskrbimo, da bo tudi letošnje praznovanje nepozabno, pa četudi malo manj divje.

Okrasite domovanje

Nič ni boljšega kot celotno stanovanje okrasiti z različnimi napisi in dekoracijami, ki bodo letošnje leto še toliko bolj posebne, saj bomo večinoma praznovali doma. Lahko jih izdelamo tudi doma in tako nekaj prostega časa v karanteni porabimo prav za to.


Lepo se oblecite

Večino dni preživimo v trenirki in pižami, a to še ne pomeni, da moramo tako pričakati tudi novo leto. Oblecite svojo najlepšo obleko, ki jo najdete v omari in si privoščite vpadljiv makeup, pa četudi ste vi in vaš partner edini, ki ga bo videl.

Poskrbite za fotografije

Nakupite razne okraske, s katerimi se lahko fotografirate in tako poskrbite, da bodo novoletne fotografije še bolj zabavne in nepozabne. Lahko tudi ustvarite pravo foto steno. Fotografije nato razvijte in naredite album, s katerim se boste vedno spominjali malo drugačnega leta 2020.


Zapišite zaobljube

Glede na to, da letos ostajate doma, je čas, da napišete zaobljube. Pripravite več različnih področij: kariera, zdravje, gibanje, skrb zase - in poskrbite, da bo naslednje leto, ne glede na trenutno situacijo, eno vaših najboljših.

Zmiksajte koktajle

Za novo leto so najbolj pomembni mehurčki, a zakaj ne bi penine tokrat uporabili tudi za koktalje? Na spletu pobrskajte za peninskimi koktajli in pripraviti več različic, ki vas bodo spravile v pravo razpoloženje.


Oglejte si film

Decembra je čas za božične filme, a obstaja tudi nekaj dobrih filmov z novoletno tematiko, ki si jih lahko ogledate na ta dan. Prižgite nekaj svečk, pripravite prigrizke in penino ter si privoščite sproščen in udoben skok v novo leto.

Specite slastne slaščice

Po letošnjem letu vsi potrebujete sladek zaključek. 31. decembra zjutraj tako okupirajte kuhinjo in specite slaščico, ki jo boste postregli po novoletni večerji in jo boste lahko jedli še dolgo v noč.Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča