Ideje za praznična darila iz Europarka

Helena Peterlin 12.12.2023
praznično-okrašene-nakupovalne-ulice-fotoarhiv-europark

Z najdražjimi se lahko odpravite na božično-novoletni sejem, si privoščite skodelico toplega čaja in se prepustite decembrskemu veselju, ki ga bo pospremilo dogajanje tako za otroke kot odrasle. Prav tako lahko na praznično okrašenih ulicah obiskovalci poiščejo navdih za božično-novoletna darila, vse do božiča pa bodo imeli tudi možnost, da jim v Europarku darila brezplačno zavijejo.

navdih za darilo boste zagotovo našli tudi na europarkovem božično novoletnem sejmu fotoav studio

Ročno izdelana darila

Na najbolj magičen mesec v letu v znak hvaležnosti najbližjim poklanjamo darila. A kaj, ko je včasih v množici izbire pravi izziv najti popolno darilo, ki bo obdarovanki ali obdarovancu narisalo nasmeh na obraz. Navdih za darilo boste zagotovo našli na Europarkovem božično-novoletnem sejmu, na katerem so svoje ročne izdelke razstavili številni lokalni ponudniki. Na stojnicah v Europarku boste poleg toplih zimskih oblačil, lesenih, keramičnih in medenih izdelkov, kristalov in mineralov, igrač, domačih dobrot, kozmetike, našli tudi božična drevesca ter druge unikatne izdelke. Na sejmu vam bodo prodajalci z veseljem predstavili svoje izdelke in med nakupovanjem rade volje tudi svetovali. 

europark v praznični podobi fotobojan mihalič

Darila, ki dišijo po razvajanju

Z dišečim milom, kremo za roke, losjonom za telo, poživljajočim serumom ali sproščujočo kopeljo ne boste razočarali, saj je nega kože v zimskih dneh še toliko bolj pomembna. Praznični vonji čokolade, cimeta, vanilje bodo v kopalnico vnesli veselo vzdušje. V trgovinah Douglas, L'Occitane, Atelier Rebul, dm drogerie markt, Müller in The Body Shop boste našli darilne komplete za vsak okus oziroma nos. 

Darilni boni – najbolj vsestransko darilo

Če niste prepričani, kakšne so želje vaših najdražjih ali se preprosto ne morete odločiti, katero darilo je najbolj primerno, so tukaj darilni boni Desetak, ki jih lahko kupite v Europarku ali enostavno naročite preko spleta. Darilne bone lahko unovčite na petih nakupovalnih destinacijah po Sloveniji: EUROPARK Maribor, ALEJA Ljubljana Šiška, CITYPARK Ljubljana, CITYCENTER Celje in CENTER VIČ Ljubljana. Izbirate lahko med 450 različnimi trgovinami, bone pa lahko izkoristite tudi v gostinskih in storitvenih lokalih. Vsak zase najbolj ve, kaj je tisto, kar ga bo najbolj osrečilo, in kaj potrebuje, zato z Desetaki ne morete zgrešiti. Primerni so tudi za obdarovanje sodelavcev in poslovnih partnerjev, saj ne razočarajo nikogar. 

darilni boni desetak izpolnijo vsako željo fotoloop

Brezplačno zavijanje prazničnih daril

Da bodo na božično jutro darila pod smrečico že s pogledom nanje pričarala lepe občutke, jih ne pozabite zaviti. Kot vsako leto doslej bodo do božiča v Europarku poskrbeli tudi za brezplačno zavijanje daril v nadstropju pri prodajalni Bags & More. Več informacij in urnik zavijanja daril je na voljo na https://www.europark.si/.../brezplacno-zavijanje-daril. Tako boste ubili dve muhi na en mah in se brezskrbno prepustili decembrskim radostim. 

Praznični december bodo v Europarku zaznamovali tudi obiski treh dobrih mož, otroške predstave in še mnogo drugega zabavnega dogajanja. Za aktualne novice in ponudbo spremljajte Europarkovo spletno stran in družabna omrežja Facebook, Instagram in Tik Tok.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika