Huawei Mate X - najhitrejši zložljiv 5G telefon na svetu

CITYLIFE 25.02.2019
Huawei Mate X

Huawei Mate X ne more skriti svojega prestižnega porekla. Kot povsem nova vrsta pametnega telefona, Huawei Mate X združuje povezljivost 5G, zložljiv zaslon, umetno inteligenco in povsem nov način interakcije, s čimer ponudi uporabniško izkušnjo brez primere.

Telefon predstavlja pametno napravo 2-v-1 z izjemno trdnim upogljivim zaslonom OLED in mehanskimi tečaji tipa Falcon Wing. Odlikujejo ga 7-nanometrski mrežni čip Balong 5000, visokozmogljiva baterijo s kapaciteto 4500 mAh, ki prek standarda Huawei SuperCharge podpira hitro polnjenje z močjo 55 W, in povsem nova medzvezdno modra barva. 

Huawei Mate X

Ko je Huawei Mate X zložen, ga uporabnik lahko uporablja kot velik telefon z zaslonom velikosti 6,6 palca, ko je razprt, pa se spremeni v izjemno tanko tablico z 8-palčnim zaslonom. Nova funkcionalnost tako pomeni revolucijo na področju produktivnosti kot tudi zabave na mobilnih napravah.

Na Svetovnem kongresu mobilne telefonije je Huawei predstavil še prenosnike Huawei MateBook X Pro, Huawei MateBook 13 in Huawei MateBook 14, prav tako pa tudi napreden usmerjevalnik Huawei 5G CPE Pro.
huawei.com

Predstavitev vseh novosti si lahko ogledate v priloženem videu.


Fotogalerija

Huawei Mate XHuawei Mate XHuawei Mate XHuawei Mate XHuawei Mate XHuawei Mate X

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča