Herbal glamping resort Ljubno - pobeg v naravo za najdaljšo noč v letu

Anja Mrevlje 22.12.2016
Herbal glamping resort Ljubno

Herbal glamping resort Ljubno je skrbno umeščen v naravno okolje in odprt vse dni v letu.
V spomladanskem in poletnem času ga obdaja vonj mnogih zelišč, po katerih nosi svoje ime; v zimskem času pa ga bela snežna odeja spremeni v pravo zimsko pravljico. 

Uživamo lahko v ogrevanem šotoru, po dopoldanski smuki na bližnjem smučišču si v Herbal restavraciji lahko privoščimo vrhunsko kosilo, utrujene mišice pa bodo po sproščanju v zeliščnih savnah pripravljene na nove podvige. Za popoln zaključek dneva poskrbi skok v privaten jacuzzi, ki stoji ob vsakem šotoru.

Luksuzni Herbal glamping resort.

Herbal glamping resort ponuja tudi samo razvajanje v wellnessu ali odličen obrok. Hišna restavracija se ponaša z lokalnimi sestavinami, ki se na krožniku zlijejo v pravo simfonijo okusov. V wellnessu bomo odkrili pozitiven vpliv zelišč na telo v savnah ali se prepustili masaži izpod izurjenih rok wellness strokovnjakinje.

Najdaljšo noč v letu tako lahko preživimo v savnah in ob svečani večerji; ali pa se odločimo za vikend oddih, ki zajema dvodnevno razvajanje in pozen check-out. Vikend oddih nas bo stal 140 evrov na osebo, skok v wellness in večerja pa 80 evrov na osebo. Herbal glamping resort s svojo naravno oazu miru ponuja tako družinski ali romantični oddih kot poslovno kosilo ali razvajanje v wellnessu s prijateljicami.
charmingslovenia.com

Galerija - Herbal glamping resort Ljubno

Fotogalerija

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča

ZEMONO+

ZEMONO+

Slovenski kuharski mojster Tomaž Kavčič, imetnik Mihelinove zvezdice je na ... Več