FrontRow - Nosljiva kamera v obliki nakita

Teja Korošec 26.09.2017
Foto: Coolthings

Kamera FrontRow z zaslonom na dotik se ponaša s 148-stopinjskim snemalnim kotom in 8 mega piksli. Izdelek premore optični stabilizator slike, zato se slika v posnetkih ne trese. Baterija zdrži približno 2 uri neprestanega snemanja, zato je za daljše dogodivščine s seboj priporočljivo vzeti polnilec. Na sprednji strani kamere lahko najdemo dodatno kamero s 5 mega piksli za snemanje selfijev. 

Nosljivo kamero lahko kot verižico nosimo okoli vratu, lahko pa jo tudi pritrdimo na oblačila, postavimo na mizo ali prilepimo na vrata hladilnika s posebno zaponko. FrontRow je seveda mogoče povezati s pametnim telefonom. Ima tudi lasten wifi receptor, zato lahko posnetke naložimo kar neposredno na socialna omrežja. Možen je celo "live stream"

Nam je pri novem tehnološkem pripomočku najbolj všeč način uporabe "story". Ob vključitvi bo kamera samostojno ustvarjala fotografije in kratke posnetke skozi ves dan, nato pa iz najboljših rezultatov sestavila kratek pregled dneva. Odličen način za shranjevanje spominov!

FrontRow je že v prodaji, cena pa znaša 337 evrov.

Galerija - Nosljiva kamera FrontRow

Fotogalerija

kamera kamera kamera kamera

Izbor urednika