moët-chandon-x-neu-bar-1

Ekskluzivni Moët & Chandon x NEU bar v Ljubljani

CITYLIFE 08.06.2023

S tem se je Ljubljana približala svetovnim prestolnicam zabave in postala edino mesto v širši regiji, v katerem bo najbolj priljubljena blagovna znamka francoskih šampanjcev prisotna s svojim ekskluzivnim barom. Na terasi z bazenom v 11. nadstropju inovativnega objekta na Kolodvorski ulici 6a bodo gostje NEU Residences in zunanji obiskovalci lahko odslej vsak dan uživali ob iskrivih mehurčkih, igrivih trenutkih v bazenu in izjemnih razgledih na Ljubljano.  

moët chandon x neu bar 37

Otvoritveni dogodek, poln glamurja in elegance v beli in zlati barvi ter seveda priznanih francoskih šampanjcev, se je pričel točno ob 17:43 uri, kar simbolno predstavlja letnico ustanovitve ene najstarejših hiš šampanjcev na svetu. »Moët & Chandon po vsem svetu slovi po šampanjcih, ki ljudi povežejo ob najbolj vznemirljivih in izjemnih trenutkih – od evropskih dvorov do rdečih preprog, od Studia 54 pa do Grand Slamov. Veseli me, da bomo odslej v tem svetovljanskem vzdušju lahko uživali tudi v Ljubljani,« je ob otvoritvi povedal Ivan Novak, market manager za srednjo Evropo v skupini Moët Hennessy Louis Vuitton.

Projekt je sicer plod sodelovanja NEU Residences in podjetja Merit HP, ki v Sloveniji uradno zastopa blagovno znamko Moët & Chandon. »Ponosni smo, da smo vzpostavili sodelovanje s svetovno uveljavljeno blagovno znamko, ki se odlično ujema z našimi vrednotami elegance in brezhibne kakovosti storitev. NEU x Moët & Chandon Bar vsekakor predstavlja vrhunec naše vizije o ustvarjanju nepozabnih trenutkov na ekskluzivni lokaciji,« pa je poudaril Peter Cesar, direktor NEU Residences. 

moët chandon x neu bar 16

Da bo terasa s spektakularnim razgledom na Ljubljanski grad s svojo brezčasno eleganco in neprekosljivo lokacijo postala nova destinacija za vse, ki si želijo izstopati in v Ljubljani doživeti nepričakovano, je prepričan tudi Matjaž Marinšek, direktor Merit HP: »Šampanjci Moët & Chandon so že skoraj tri stoletja simbol blišča in užitka ter najbolj priljubljeni šampanjci za obeleževanje pomembnih zgodovinskih dogodkov in osebnih praznovanj. Vsak trenutek z njimi postane bogato doživetje in kjerkoli so zraven, je razkošna zabava zagotovljena,« je izpostavil in skupaj z gosti nazdravil 280. obletnici, ki jo hiša Moët & Chandon praznuje letos.

In zabave včeraj na terasi nad mestom vsekakor ni manjkalo. Poleg radoživih mehurčkov so jo tja prinesli tudi Neobrass kvintet in DJ Matija Marion, čute obiskovalcev pa so še dodatno prebudili prigrizki izpod rok chefa Klemna Skubica, ki so vrhunsko dopolnili tri izbrane etikete šampanjcev, s katerimi so gostitelji razvajali goste – ikonični Impérial, romantični Rosé Impérial in Ice Impérial, razvit posebej za vroče poletne trenutke, saj predstavlja prvi šampanjec, ki ga pijemo z ledom. Vsi trije bodo skupaj z ostalimi etiketami hiše Moët & Chandon na voljo v redni ponudbi bara, ki jo bo dopolnjeval še spremenljiv izbor premium koktejlov – dolgih pijač iz izbora pijač skupine Moët Hennesy. 

moët chandon x neu bar 5

NEU x Moët & Chandon Bar bo za goste NEU Residences in zunanje goste odprt vsak dan od 17:43 do 22. ure, mizo pa je potrebno rezervirati preko obrazca za posebne ponudbe na spletni strani NEU Residences.

Fotografije: Žiga Intihar

Fotogalerija

Izbor urednika