Čudoviti trenutki ob dnevu žena

Matej Jurgele
Baileys

»Vzemite si trenutek zase!« je bilo glavno sporočila druženja dam, ki so uživale v  čokoladnih pregrehah slašcičarne Torterija, ušesa so božali nežni zvoki preigravanja kitare Tima Koresa. Rdeča nit pa nedvomno čokolada. In Baileys. Pa čokolada in Baileys v kombinaciji in seveda oba tudi kot glavni sestavini božanskih sladic izpod rok slastičarske umetnice Željke Bohar.

Pred našimi očmi pa je svoje mojstrsko delo opravil tudi guru izdelave čokoladnih skulptur, pralin in sodnik na prestižnem tekmovanju World Chocolate Master, ambasador Cacao Barry – Erik Van Der Veken. Belgijski čokoladni mojster je pripravil sladko pregreho, čokoladno skulpturo, ki so jo navdihnile prav ženske.

Erik Van Der Veken je v Sloveniji vodil seminar o izdelavi skulptur iz čokolade in izdelavi pralin, na dan žena pa je oblikoval skulpturo za kremni liker Baileys.

Za razvajanje žensk so poskrbeli tudi lepotni mojstri, Martina Borišcak iz Šminkarnice, frizerski mojster Dejan Nikolič in Nillandia. Tako je prav vsaka dama na dogodku našla kotiček zase. Med njimi je bilo tudi kar nekaj znanih Slovenk: Nadiya Bychkova, Sabina Remar, Katarina Bencek...

In zagotovo lahko rečemo, da si bodo tokratni dan žena zapomnile po razvajanju ter razkošnih okusih čokoladnih in Baileys dobrot, razvajanju in po tem, da so si privoščile trenutek zase, kot se za dan žena spodobi.

Fotogalerija

BaileysBaileysBaileysBaileysBaileysBaileysBaileysBaileysBaileysBaileysBaileysBaileysBaileysBaileysBaileysBaileysBaileysBaileysBaileysBaileysBaileysBaileysBaileysBaileysBaileysBaileysBaileysBaileysBaileysBaileysBaileysBaileysBaileysBaileysBaileysBaileysBaileysBaileysBaileysBaileysBaileysBaileys

Izbor urednika

Spletni urednik, Anja Mrevlje, priporoča