Čudovita Cuckoo darila za naše mame

CITYLIFE 22.03.2021
img068027-02-21-cuckoo-materinski-dan-2021

Čeprav moramo mami biti hvaležni vsak dan in ji tudi večkrat povedati, kako zelo jo imamo radi, pa je materinski dan še dodatno poseben praznik, na katerega praznujejo naše najboljše mame. Zato je pomembno, da jih na ta dan objamemo, jim zaželimo lep dan in jim ga z manjšo pozornostjo polepšamo. 

Tudi za materinski dan so pri slovenski blagovni znamki Cuckoo Cups ustvarjalci ponovno zavihali svoje rokave in pripravili ogromno čudovitih izdelkov, ki jih bo vesela vsaka mama. 

Mama vedno poskrbi, da nismo lačni 
Ko smo prišli lačni iz šole, ko so nas obiskali naši prijatelji iz šole, ali ko se mimogrede oglasimo na obisku po napornem dnevu, nas bo na mizi zagotovo pričakala kakšna mamina dobrota. Poleg tega pa vedno misli, da premalo jemo in nas prepričuje, da moramo pojesti še tretjo porcijo, čeprav smo že zdavnaj siti.

Če se vaša mama nikakor ne more upreti pripravi hrane, kadarkoli pridete na obisk, bo zanjo kot nalašč deska z napisom Jejte, jejte, bom še narezala! 

Foto: Prav posebno

Mama vedno poskrbi, da se imamo lepo 
Tudi, ko smo žalostni in ne vidimo konca težavam, se obrnemo na mamo, ki vedno postreže s pametnim nasvetom, nam ponudi ramo za jokanje ali pa nam speče najljubše pecivo. Poskrbi za čudovita praznovanja rojstnih dni in krasne počitnice, pričarala pa nam je tudi navihano in razigrano otroštvo. Mama vedno poskrbi, da se imamo lepo in da v življenju iščemo predvsem pozitivne stvari.

Podarite ji emajliran lonček ali džezvo z napisi, kot so Zaradi tebe je pri nas doma lepo, Hvala, ker te imam, Dom je tam, kjer je srce, Najboljša babi in Najboljša mami.

Foto: Prav posebno

Mama te nikoli ne pusti na cedilu 
Ko smo bili majhni je poskrbela za nas, nas objela ponoči, ko smo imeli nočne more in nam pomagala reševati šolske naloge. V najstniških letih se je prepirala z nami in poslušala naše ljubezenske težave, s svojo odkritostjo in nasveti pa poskrbela, da smo postali samostojni in samozavestni odrasli. Če njenih nasvetov in lekcij včasih nismo dojeli, danes gledamo nanje drugače in jih prenašamo naprej na svoje otroke.

Prav zato bo zanjo odlično darilo cedilo z napisom Nikoli te ne bom pustila na cedilu.

Foto: Prav posebno

Mamina kuhinja najbolje diši 
Naša najljubša jed je zagotovo tista, ki nam jo pripravi mama. Najboljša torta za rojstni dan, slastna juha, ko obležimo bolni ali goveja juha za nedeljsko kosilo. Mamini recepti so zagotovo zlata vredni in poskrbijo za prave pojedine. Njihova skrivna sestavina? Ščepec ljubezni.

Če je vaša mama navdušena kuharica, bodo zanjo kot nalašč piskri z napisi (7L) Pripravljeno z ljubeznijo, Goveja župca, Najboljša kuharica in povsem nova piskra (3L) Začinjeno z ljubeznijo in Skrivna sestavina je ljubezenDodajte k nakupu še leseno češnjevo kuhalnico s šaljivim napisom Meša se mi ali pa leseno žličko z napisom Zajemam življenje s polno žlico. S takšno pohvalo si boste zagotovo zagotovili naslednje nedeljsko kosilo.

Foto: Prav posebno

Mama je tista, ki daje nasvete 
Čeprav smo se v najstniških letih z njo prerekali in njene modre besede poslušali tako, da so šle skozi eno uho notri in skozi drugo ven, v odraslih letih večkrat ugotovimo, kako prav je imela in kako prav nam v vsakdanu pridejo njeni nasveti.

Mama je res ena sama in z vsakim naukom in pridigo je želela, da se nekaj naučimo in tako poskrbimo za bolj srečno življenje. Za naše mame je tako primeren tudi lonček ali džezva s preprostim napisom Mama, Draga mama, zdaj razumem in pa Vsaka mama je prava mama.

Foto: Prav posebno

Fotogalerija

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča