Cuckoo Cups odpira Kukušnjak

CITYLIFE 25.09.2020
i-fqfhbmq-x3

Poznate emajlirane lončke Cuckoo Cups, ki na Instagramu razveseljujejo s čudovitimi izdelki, in so kot nalašč za darilo ob posebnih priložnostih za prijatelje, družino ali sodelavce? Zgodbo o emajliranih lončkih in njihovem začetku si lahko preberete v tem prispevku.

Zgodba, ki se je začela slaba tri leta nazaj, ima danes svojo spletno trgovino, več kot 15.000 sledilcev, v tem letu pa jim je uspelo razširiti ekipo in poiskati nove poslovne prostore. V petek, 2. oktobra 2020, bodo tako v Celju odprli svojo prvo butično trgovino imenovano Kukušnjak.

KUKUŠNJAK
Ker je prostor nad domačo garažo, v katerem so do sedaj ustvarjali, postal premajhen za vse načrte in izdelke, bodo s trgovinico, ki bo na glavni mestni vpadnici na Mariborski cesti, odprli prostor za druženje, v katerem lahko poklepetate, popijete kavico, se zabavate, obiščete zanimive delavnice in kulturne večere ter obudite spomine na svoje otroštvo, saj bo prostor opremljen z izbranimi retro izdelki iz obdobja 60-ih let in Jugoslavije.

Foto: Cuckoo Cups

V Kukušnjaku bodo organizirali tudi prav posebne "KUKU" dogodke, ki bodo namenjene vsem željnim ustvarjanja in druženja. Pripravljali bodo dogodke in delavnice, ki bodo namenjeni manjšemu številu udeležencev in bodo želeli pokazati svojo kreativnost pri ustvarjanju z emajliranimi lončki, poskusili KUKU kavo, pripravili cvetlične šopke ter ustvarjali mozaike z lupinami.

Vsak mesec novi izdelki
Z odprtjem prve fizične trgovine pa bodo predstavili tudi povsem novo linijo KUKU izdelkov: novi motivi lončkov, džezve za levičarje, emajlirani piskri različnih velikosti, emajlirana cedila s potiski in še mnogo več ... vsak mesec lahko pričakujete nove novosti.Fotogalerija

cuckoomajicejunij20209 i sxgmfkv x3 i lcc8vzf x3 i fqfhbmq x3 hvala za vse velik velik set emajliran loncek ostajamdoma emajliran loncek praznujem cuckooloncicedilalowres42 emajlirana ponvica cuckooloncicedilalowres5

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika