Cigaretnica, ki vas nauči prenehati kaditi

Valentina Jarc 04.02.2021
cigaretnica

Quittr je vrhunsko oblikovana aluminijasta cigaretnica, ki je zasnovana tako, da vam pomaga zmanjšati ter na koncu tudi opustiti kajenje. Quittr metoda je sestavljena iz petih korakov: prepolovitev, ozavestitev, nadzor, zmanjševanje ter prekinitev.Quittr metoda

1 Prepolovi
Prvi korak Quittr metode je pogumen - prepolovitev! Zato ima cigaretnica Quittr prostor za samo deset cigaret. Tvoj prvi izziv je, da poskusiš preskočiti vse tiste “nepomembne” cigarete, ki so samo stvar navade in ne užitka. Sprejmi izziv in prepolovi!

2 Ozavesti
Naslednji korak Quittr metode je - ozavestitev. Koliko cigaret pokadite
na dan? Ob katerih priložnostih? Koliko popoldan, koliko zvečer? Pri tem vam pomaga Quittr zapiralni sistem, ki vašo dnevno dozo razdeli na dva dela. Ozavesti svojo dnevno porabo!

3 Nadzoruj
V tretjem koraku metode Quittr se vse vrti okoli - nadzora. Pravzaprav samonadzora. V naprej si določite, koliko cigaret boste pokadili dopoldan in koliko popoldan. Naj šteje vsak cigaret. Naj bo stvar odločitve, ne navade. Prevzemi nadzor nad kajenjem!

4 Zmanjšuj
Najbolj nagrajujoč korak je nedvomno - zmanjševanje! Poleg cigaretnice Quittr boste prejeli tudi 10 aluminijastih vtičnikov, s katerimi si lahko postopoma zmanjšujete vašo dnevno dozo. Vsak vtičnik ima lahko svojo zgodbo. Vsaka zgodba bo korak k vašemu cilju!
5 Zaključi
Čeprav se vam morda v tem trenutku zdi še zelo oddaljeno ali skoraj nemogoče, boste z močjo vaše volje ter podporo okolice, vaših najbližjih in najljubših, prišli do vašega cilja - opustitve kajenja. Poleg tega, da boste na letni ravni privarčevali kar nekaj denarja, se bo povečala tudi kvaliteta vašega življenja ter predvsem podaljšala vaša življenska pot. Po podatkih Svetovne zdravstvene organizacije se z opustitvijo kajenja vaše življenje lahko podaljša tudi do deset let*.

*World Healt Organization ‘WHO), https://www.who.int/news-room/q-a-detail/ health-benefits-of-smoking-cessationb

Prevzemite nadzor in prenehajte kaditi s stilom!
Cena: 75 eur

www.quittr.io


Fotogalerija

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča