Čas za kavo - Instagram profil dobil novo trgovino v središču Ljubljane

Klavdija Rupar 18.07.2019
trgovina Čas za kavo

Instagram profil Čas za kavo, o katerem smo že pisali in ga vodi simpatična Nina Štefe, je dobil svojo prvo trgovino v središču Ljubljane na Mestnem trgu 9.

Ideja je bila preprosta - Instagram uspeh skupnosti Čas za kavo prenesti v fizično obliko in vse izdelke, ki jih dnevno videvamo na družbenih omrežjih združiti v trgovinico, ki bo pritegnila domačine in turiste z zanimivo in unikatno ponudbo lokalnih izdelkov - izdelkov slovenskih podjetnikov in oblikovalcev.

Poleg tega so želeli domačim slovenskim sledilcem ponuditi kotiček v centru mesta, kjer lahko razvajajo sebe in svoje najljubše. Želeli so izstopiti iz množice spominkov s podobo zmaja in slovenske zastave ter turistom ponuditi, da s seboj odnesejo košček Slovenije in ob tem podprejo mlade podjetnike.

Poleg lastnih skodelic Čas za kavo imajo v ponudbi trenutno zelo zaželjene majice Artmelon x Čas za kavo z Boss Lady potiskom, poletni džem in balzam Eterika.si, Peachbootyplan elastiko za vadbo, Evelina apparel scrunchie elastike, ki so hit letošnjega poletja, najnovejši rdeči cherriot gin Karakter, različne slovenske kave Kolektiv22 in poletne klobuke Escobar. Vmes najdemo tudi moški kotiček, kjer se najde kakovostna darila za primere, ko ne vemo, kaj bi kupili svojemu fantu, očetu ali sodelavcu - kavno pivo, moške torbe pa vse do kvalitetne žgane pijače iz presežkov kruha. 

Ko vstopimo v prostor, nas pričakata selfie postaja in roza stena - to in kakovostni slovenski izdelki so tisto na kar pomislimo, ko slišimo za trgovinico Čas za kavo. 

V galeriji si oglejte nekaj fotografij, nato pa hitro skočite pogledati, kaj vse ponujajo.

Fotogalerija

Foto: Čas za kavo Foto: Čas za kavo Foto: Čas za kavo Foto: Čas za kavo Foto: Čas za kavo

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča