Avantgardni copati Adidas OZWEEGO za ljubitelje modnega eksperimentiranja

CITYLIFE 08.08.2019
Adidas OZWEEGO.

Po več kot dveh desetletjih je adidas Originals ponovno obudil enega najbolj priljubljenih modelov 90-ih let. Nekdanji tekaški copat OZWEEGO 3 so v adidasu reinterpretirali za današnje generacije, pri čemer so obdržali najbolj inovativne elemente, kot sta tehnologiji adiPRENE in adiPRENE+. Slednji omogočata kar največje udobje na osrednjem delu podplata ter s tem lahkotno nošnjo – če copatu dodamo še abstrakten dizajn, dobimo model, ki ga je ulična kultura v trenutku vzela za svojega. 

Adidas OZWEEGO.

Avantgardna podoba agresivnega oblikovalskega jezika z več kot 20-letno zapuščino danes tako predstavlja prvo izbiro prodornih kreativcev, ki sodoben stil uspešno prepletajo s tradicijo ter ga nadgrajujejo z domiselnim futurističnim dizajnom. Nostalgični etos obudijo materiali, značilni za izvorni model, kot so mreža, semiš ter termoplastični poliuretan, podložen z blagom na zgornjem delu copata, pa tudi značilne obrobe odprtin za vezalke, udarne linije podplata in prosojna opora za stopalo. 

Z novo interpretacijo, razvito in prenovljeno posebej z mislijo na današnje ustvarjalce urbanih trendov, copati OZWEEGO predstavljajo trenutno najbolj nekonvencionalno navdahnjeno obutev na ulicah. Podoba modela v izzivalnih barvnih kombinacijah tako že drugo tisočletje zapored navdušuje pristaše avtentičnih izdelkov in sodobnih inovacij. 

Modeli OZWEEGO so pri nas na voljo v trgovinah BUZZ in The Athlete's Foot.

Več na: adidas.com/ozweego

Fotogalerija

Adidas OZWEEGO. Adidas OZWEEGO. Adidas OZWEEGO. Adidas OZWEEGO.

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča