Ali veste, koliko lahko prihranite s pametno izbiro mobilnega operaterja?

CITYLIFE 10.12.2018
HoT je vedno fer operater

Ali veste, koliko lahko prihranite s pametno izbiro mobilnega operaterja?
Kdaj ste nazadnje naredili izračun, koliko bi lahko prihranili z menjavo paketa mobilne telefonije? Danes lahko že za manj kot deset evrov na mesec dobite neomejene količine minut in SMS-ov za uporabo v Sloveniji in velike količine prenosa podatkov. Preden se odločite za menjavo mobilnega operaterja ali paketa pri vašem obstoječem operaterju, preverite pogoje, pod katerimi lahko izkoristite najboljše cene.

Skriti stroški lahko močno podražijo paket
Pri HoT-u ste lahko prepričani, da vas ne bodo presenetili skriti stroški, npr. zaračunavanje priključnine, menjava paketa, prekinitev naročniškega razmerja in druge spremembe, s katerimi si boste morda želeli oblikovati storitve po vaši meri. Ko se odločate za zamenjavo operaterja, preverite tudi to, kakšne dodatne stroške bi lahko imeli s prekinitvijo vezave, če se vaš operater odloči podražiti storitve v paketu. Z vezavo ob nakupu telefona ste namreč praktično prisiljeni v plačevanje dražje naročnine, v kolikor operater podraži paket.


HoT poleg ugodnih tarif ponuja še WiFi za na pot
Vse HoT-ove tarife vključujejo tudi prenos podatkov. Najbolj je priljubljena tarifa HoT MAXI, ki za 9,99 evrov vključuje neskončno število minut pogovorov in SMS-ov v Sloveniji ter 20 GB prenosa podatkov. HoT pa s paketom WiFi2GO ponuja tudi mobilno WiFi omrežje, ki ga preprosto vzpostavite v treh korakih. Priloženo SIM kartico HoT vstavite v modem, s svojo mobilno napravo se povežite v vzpostavljeno omrežje in z registracijo izkoristite 200 GB brezplačnega prenosa podatkov v Sloveniji. V paketu WiFi2GO, ki je z novim zmogljivejšim modemom priznane znamke ZTE v trgovinah HOFER na voljo za 44,99 evrov,  namreč prejmete še tarifo HoT GIGA v vrednosti 14,99 evrov za obdobje 30 dni.

HoT vedno z najboljšimi cenami
HoT – HOFER telekom – je najmlajši mobilni operater na slovenskem trgu, ki je s svojo fer ponudbo prepričal tako napredne uporabnike kot tudi tiste, ki želijo najboljše cene. HoT se je zavezal, da nikdar ne bo višal cen tarif in pogojeval najboljše cene z vezavo. Storitve in mobilni paketi HoT ne vsebujejo skritih stroškov, uporabniki pa lahko preprosto in brezplačno preklapljajo med tarifami. Prek portala ali aplikacije Moj HoT imajo obenem v vsakem trenutku natančen pregled in nadzor nad porabo ter stroški zase in za svoje družinske člane.

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča