5 vročih trendov na trgu superg

Teja Korošec 13.04.2018
Foto: Stella McCartney

Odštekan dizajn

Foto: Stella McCartney

Superge z odštekanim dizajnom in barvami so že zaznamovale prve mesece leta 2018. Trendu sledijo tudi prestižne modne znamke in mnogi zvezdniki. Nam se še posebej všeč mavrične superge Eclypse, ki jih je ustvarila Stella McCartney. 

Pastelne barve

Foto: Pinterest

Še vedno ostajajo priljubljene bele superge, a če želimo biti ultra moderni, moramo to pomlad poseči po pastelnih odtenkih. Superge v hladnih umirnjenih barvah so hkrati tudi elegantne. Priporočamo model Nike Internationalist SE v rožnatem odtenku. 

Nazaj v 90. leta


Nostalgija še naprej navdihuje dizajn superg in številne velike znamke so se odločile za obuditev retro modelov. Letos so na prodajne police prišle tudi Filine superge Distruptor, ki so bile v 90. let pravi hit. 

Poudarjeni podplati

Foto: Nordstrom

Poudarjeni podplati so "in", česar se dobro zavedajo tudi pri znamki Nike. To pomlad ponujajo vintage različico izjemno priljubljenega modela Air Max z debelim podplatom. Na voljo so v številnih barvah.

Supergi za ženske

Foto: Puma

Velike znamke obutve so začele vse več poznornosti namenjati razvoju superg za ženske. Velik uspeh je s kolekcijo Fenty doživela znamka Puma, ki pri ustvarjanju obutve sodeluje z Rihanno. To pomlad stavimo na model Cleated Creeper. 

Izbor urednika

Spletni urednik, Anja Mrevlje, priporoča