5 pregrešno dragih tehnoloških daril

Anja Mrevlje 23.11.2018
d

Predstavljamo 5 tehnoloških daril, ki nam bodo vzela sapo.

Ogledalo Mirror

Ni vsako oglealo enako. Ogledalo Mirror nam omogača, da svojo vadbo gledamo in vodimo kar preko ogledala. Naš trener je ogledalo samo, mi pa vadeča oseba. Ogledalo nam sproti pošilja vaje in sporoča popravke glede pravilnega izvajanja vaj. Pozabimo na fitnes in si osebnega trenerja pričarajmo kar doma.
mirror.co
Cena: 1305 evrov

Foto: Mirror

Ura Hublot Big Bang Meca-10 P2P

Koliko je ura? Že pogled na pregrešno drago uro Hublot nas opomni, da je prestižna ura nekaj posebnega. Na prvi pogled klasična, vendar inovativna in skrivnostna. V sebi skriva nekaj kar druge ure nimajo. Je popolnoma ekskluzivna. Model Big Bang je izšel ob 10. obletnici kriptovalute Bitcoin. Kupimo jo lahko samo z kriptovaluto Bitcoin.
hublot.com
Cena: neznana

Zvočnik AeroBull HD1 Bluetooth Speaker

Zakaj si ne bi omislili zvočnika v obliki psa? Buldog bluetooth zvočnik v obliki psa nas ne prepriča samo s svojim izgledom in barvo, ampak tudi s posebnim AeroSystem zvočnikom.
neimanmarcus.com
Cena: okoli 3900 evrov

AeroBull HD1 Bluetooth Speaker

Pametni telefon Lux iPhone XS in XS MAX 

Telefon Lux iPhone XS je narejen iz 24-karatnega zlata ali platine, pokrit pa je z diamanti.  Prav oblika in detajli so tisti, ki ga s ceno povišajo v nebo.
brikk.com
Cena: od 8.700 do 56.800 evrov

Lux iPhone XS in XS MAX

Jahta Serenity Solar Yacht

Zakaj ne bi naredili nekaj dobrega z naš planet in kupili jahte. Pa ne katerekoli, ampak jahto Serenity Solar Yacht, ki je v celoti prekrita s solarnimi paneli.
serenityyachts.com
Cena: okoli 6.200.000 evrov

Jahta Serenity Solar Yacht.

Prirejeno in povzeto po: racunalniske-novice.com

Izbor urednika