10 za počitnice kjer koli

CITYLIFE 09.08.2023
ikeastrandonsolsangph191312

Usedimo se in uživajmo ... Na ležalniku za sončenje poletne kolekcije Ikea je dovolj prostora, da se udobno zleknemo, zaradi lahke, trpežne in kompaktne oblike pa je popoln spremljevalec, ko nas kličejo morski valovi. Če iščemo vsestranski stol, bo morda stol za na plažo iz Ikeine kolekcije Strandön naša najljubša izbira. Ker je lahek in ker ima tanko ogrodje in praktičen žep, je kot nalašč za na plažo ali piknik.

ikeastrandonstrandstolpe892860Stol za na plažo iz Ikeine kolekcije Strandön.


Kosilo za s seboj
Ni ga čez doma pripravljen obrok ne glede na to, ali si bomo kosilo privoščili pod krošnjami dreves, na vlaku ali čakajoč na svoj počitniški let. Lunchbox Manekineko je praktična posoda za malico, ki bo hitro postala nujen pripomoček za vse, ki se radi prehranjujemo zdravo in si svojo malico pripravimo doma. Ravno prava velikost in odstranljiva pregrada zagotavljata zdravo merico, pokrov iz bambusa pa lahko uporabimo tudi kot jedilno površino ali kot desko za rezanje.
gadgeti1lunchbox manekineko2750smileLunchbox Manekineko je praktična posoda za malico.

Glasba povsod
Gingko Mi Square Pocket Bluetooth zvočnik je priročen in majhen, a močan z minimalistično kvadratno zasnovo. Oblikovan je popolnoma iz naravnih materialov: ohišje je ročno izdelano iz enega samega kosa masivnega lesa ameriške češnje, pokrov zvočnika pa iz pravega blaga, ne iz plastike. Ohišje s tem prispeva k uravnoteženemu zvoku, kompaktna velikost in praktičen usnjeni pašček pa poskrbita, da ga lahko vzamemo kamor koli – na potovanje, sprehod ali delo.
gadgeti2the design gift shopGingko Mi Square Pocket Bluetooth

Vse na enem mestu
Pozabimo na velike torbe, v katerih nikoli nič ne najdemo. Vsestranski etui Powerbank Passport Case bo potovanje naredil enostavno, lahkotno in popolnoma brez stresa. Na voljo je s priročnimi potovalnimi funkcijami, kot so reže za kartice in integriran napajalnik. Od nakupa kave pred letom do vkrcanja bomo vse potrebno vedno imeli pri roki.
gadgeti3yellow octopus powerbank passport caseVsestranski etui Powerbank Passport Case bo potovanje naredil enostavno.

Ne pozabite na hidracijo!
Zaradi unikatne kombinacije ohranjanja temperature, neoporečnega okusa in pametne možnosti transporta je Hydro Flask steklenička mnogo več kot klasična flaška za vodo. Tehnologija TempShield ima namreč dvojno steno z vakuumsko izolirno tehnologijo, ki temperaturo naših napitkov in drugih obrokov ohranja do 24 ur. Medtem se zunanja stena stekleničke zaradi svoje edinstvene strukture nikoli ne orosi ali segreje. Hydro Flask naj bo sopotnik na vsakem izletu, da bomo imeli osvežilen napitek vedno pri roki!
gadgeti8hydro flask2Hydro Flask steklenička mnogo več kot klasična flaška za vodo.

Popoln piknik
Privoščimo si počitek v naravi in vsaj enkrat to poletje zadremajmo zunaj. Pri tem poskrbimo za kar se da udobno podlago – luksuzna nepremočljiva piknik odeja je dovolj velika in idealna za več oseb. Narejena je iz 100-% čiste volne in podložena s trpežno vodoodporno podlago. Ker se lahko zvije v kompakten sveženj, je preprosta za nošenje – lahko jo pritrdimo na nahrbtnik ali kolo za enodnevni izlet.
gadgeti4heating plumbing london pure new wool waterproof picnic blanketLuksuzna nepremočljiva piknik odeja Heating & Plumbing.

Varno zavetje
Sonce je izjemno dobrodošlo (še posebej po deževni pomladi), vendar ga je hitro lahko tudi preveč. Za zavetje pred soncem in vetrom bo poskrbel Ikein zložljivi šotor Strandon. Je namreč izredno lahek in preprost za nošenje. Postavi se praktično sam, tako da imate v hipu senco za na plažo, poležavanje v parku ali ob nabrežjih jezer in rek.
gadgeti6ikeastrandonsol vindskydd24991Za zavetje pred soncem in vetrom bo poskrbel Ikein zložljivi šotor Strandon.

Nepozabni spomini
Ujemimo najbolj nore in smešne trenutke tega poletja ter jih natisnimo takoj – simpatičen fotoaparat FujiFilm Instax mini 12 lahko svežo fotografijo posname v zgolj 90 sekundah. Ponuja vrsto odličnih načinov fotografiranja, vključno z novo funkcijo popravljanja paralakse. Uporaba je popolnoma preprosta, saj pravilne nastavitve, kot so osvetlitev, ostrenje in bliskavica, fotoaparat določi kar sam. Naj spomini ne ostanejo le na naših telefonih!

gadgeti10fujifilminstaxmini122Fotoaparat FujiFilm Instax mini 12 lahko svežo fotografijo posname v zgolj 90 sekundah.

Z vetrom v laseh
Tokratne počitnice preživimo z vetrom v laseh in se odkrivanja bližnjih ali daljnih pokrajin lotimo počasneje in bolj pristno – z retro motorjem Vespa Primavera 125 Pic Nic. V čudovitem »country-chic« stilu in s priročno piknik košaro je ikonično vozilo vse, kar potrebujemo za uživanje v vsakem trenutku tega poletja na najbolj glamurozen in brezskrben način. Pričarajmo si filmski oddih in nahranimo svoj avanturistični duh z Vespo Pic Nic.

vespapicnic 1Tokratne počitnice preživimo z vetrom v laseh in se odkrivanja bližnjih ali daljnih pokrajin lotimo počasneje in bolj pristno z Vespo Pic Nic.

Kånken Art – preplet narave in ske kulture 80. let
Kultni Fjallraven nahrbtnik Kånken je v letošnji kolekciji Kånken Art zaživel v motivih priznanega švedskega oblikovalca in umetnika Martina Andera, ki je javnosti znan kot Mander. V svojih delih opozarja na majhne zapletene vzorce iz narave. Ti so na nahrbtniku zaživeli v močnih barvah, ki jih je navdihnila kultura rolkanja in deskanja v 80. letih prejšnjega stoletja. Gre za omejeno kolekcijo, nahrbtniki pa so na voljo v dveh barvnih različicah na prodajnih mestih Annapurna in Emporium.

kankenfjallravenKultni Fjallraven nahrbtnik Kånken je v letošnji kolekciji Kånken Art zaživel v motivih priznanega švedskega oblikovalca in umetnika Martina Andera.


Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika