Ženski parfumi 2016 z vonjem po zimi

Anja Mrevlje
Ženski parfumi 2016

Hladnejše temperature praviloma zahtevajo tudi bogatejše dišavne note, ki jih bo našli v novih dišavah priznanih modnih hiš in mojstrih opojnih dišav.

Zimo bomo preživeli v objemu močnega vonja nove dišave Black Opium, ki vsebuje note vanilije, kave, jasmina, rdečega popra in cveta pomaranče. Do nove zeleno-cvetne dišave modne hiše Yves Saint Laurent pa bomo morali počakati do začetka prihodnjega leta. Novi vonj dišave Alexandra McQueena s prevladujočimi lesnimi notami nas bo zapeljal v popolno ravnovesje. Jo Malone predstavlja edinstven topel, a svež vonj, kjer se note sandalovine in cedre mešajo z muškatnim oreščkom in ingverjem. Dišava Calvin Klein Deep Euphoria je cvetno - ciprska dišava, ki se odpre z vrhnjimi notami mandarininih listov in belega popra, na sredini spaja čarobno črno vrtnico, geranijo in jasmin in se zaključi s spodnjimi notami mošusa in pačulija. Nova Kenzo dišava Kenzo World v obliki človeškega očesa pa navdušuje s sladko-sadnim vonjem z lesno noto. Še vedno pa med najbolj priljubljenimi ostaja dišava Chanel N°5 L'Eau, ki nas bo tokrat prepričala z notami limone, mandarine, pomaranče, ter cvetličnim vonjem ylang-ylanga in jasmina. Za obraz uradne kampanje so izbrali mlado 16-letno Lily-Rose Depp, ki predstavlja moderno mlado žensko.

PREBERITE ŠE: Skrivnostni ženski parfumi za jesen in zimo 2016

Galerija - Ženski parfumi 2016 s katerimi bomo zapeljevali pozimi:

Fotogalerija

Divine Decadence, Marc Jacobs.Kenzo World, Kenzo.Chanel - No. 5, Chanel.McQueen Parfum, Alexander McQueen.Chloe.Deep Euphoria, Calvin Klein.Jo Malone, muškatni orešček in ingver.Black Opium, Yves Saint Laurent.

Izbor urednika

Spletni urednik, Anja Mrevlje, priporoča