Skrivnostni ženski parfumi za jesen in zimo 2016

N. E. 28.09.2016
Parfumi

Poletje se je prevesilo v jesen in čas je, da zamenjamo tudi svojo značilno dišavo. Poletni vonji so bili lahkotni in sveži kot morski zrak, jeseni pa se noči daljšajo ter z njimi postajajo temačnejši in skrivnostni tudi toni naših parfumov. Vonj cvetlic zamelnjujejo tobak, vanilija, kakav in les.

PREBERITE ŠE: Kenzo - neobičajna reklama za novo dišavo Kenzo World

Ženski parfumi za jesen in zimo 2016 so:

Jo Malone Nutmeg & Ginger

Svež a sofisticiran miks vonjev sandalovine in cedre, obogaten z muškatnim oreščkom in ingverjem. Jo Malone je odlična samostojna izbira, za edinstven in popolnoma personaliziran vonj pa ga lahko uporabite kot podlago v kombinaciji z drugimi dišavami iz linije.
jomalone.com


Yves Saint Laurent Black Opium

Laurentova mešanica cvetličnega, kavnega in vanilijevega vonja z noto sandalovine, je popolnoma zasvajujoča ter bo obogatila vašo večerno toaleto, bolj drznim damam pa se bo podala tudi k hlačnemu kostimu.
yslbeautyus.com


Tom Ford Tobacco Vanille  

Sicer unisex mešanica prepletajoče se vanilije, tobaka in kakava bo pustila močan vtis samostojne ženske.
tomford.com


Elizabeth and James Nirvana Bourbon

Zapeljivo dišavo zaznamuje čutna burbonska vanilija, ki je v letošnji sezoni še posebej prisotna, dopolnjujeta pa jo cvetlični in nekoliko temnejši vonj hrastovega lesa.
elizabethandjames.us


Hermes 24 Faubourg

Hermes je uspel združiti lahkotnost cvetličnega polja in temno plat gozda v eno stekleničko z dodatkom vanilije. Močan zemeljski von, ki ga človek ne more pozabiti.
hermes.com


Chanel Coco Noir

Grenivka, bergamotka, sandalovina, vrtnica in jasmin. Statement kombinacija, idealna družba večernih toalet.
chanel.com


Burberry My Burberry Festive

Bleščice, zabave in praznično decembrsko vzdušje so navdihnili Burberryjevo zimsko dišavo My Burberry Festive, katere mešanica vrtnice in pelargonije omamno diši v zimskih dneh.
burberry.com

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča