kempinski-palace-portorozgua-sha-tretman

Wellness popotovanje skozi razkošno doživetje v Kempinski Palace Portorož

Helena Peterlin 09.09.2023

Z odprtjem svojih vrat 20. avgusta 1910, v času Avstro-Ogrske monarhije, je elegantni hotel Palace postal simbol bleščeče turističke destinacije ob Jadranskem morju. Skozi čas je Portorož pridobil sloves elitnega evropskega letovišča in zdravilišča.

kempinski palace portorož

Kempinski Palace Portorož danes predstavlja kulturni spomenik v slovenski Istri, bogat z naravnimi lepotami in nepozabnimi sončnimi zahodi nad Jadranskim morjem. Obiskovalcem ponuja priložnost za bivanje v eni od 182 luksuznih sob in apartmajev, obdanih s kombinacijo sodobnega oblikovanja in brezčasnega klasičnega dekorja. Storitve in gostoljubnost dosežejo izjemno visoke standarde, kar zagotavlja vsem obiskovalcem nepozabno izkušnjo razkošja.

Ta hotel ponuja neverjetna naravna bogastva, bogato zgodovino in kulturno dediščino v kombinaciji z vrhunsko storitvijo in ponudbo hotela. To so le nekateri od razlogov, zakaj se gostje vedno znova vračajo, očarani s to edinstveno destinacijo.

Kempinski Palace Portorož svojim gostom omogoča uživanje v edinstvenih vsebinah in storitvah - okušanje domačih specialitet v enem izmed izjemnih hotelskih restavracij, sprehod ob čudoviti peščeni plaži ob zahodu sonca za istrskimi griči ter spektakularni tretmaji v Rose Spa.

kempinski palace portorožrose spa 1

V samem hotelu se nahaja vrhunska wellness oaza Rose Spa. Tu obiskovalci lahko uživajo in odkrivajo sproščujoče tretmaje iz bogate ponudbe ekskluzivnih storitev. Rose Spa ponuja vrhunske wellness storitve v elegantnem prostoru, ki vključuje deset prostorov za tretmaje, zunanje in notranje bazene napolnjene z morsko vodo, jacuzzi, fitnes center in savno. Obiskovalci lahko uživajo v ekskluzivnih tretmajih lepote priznanih kozmetičnih znamk Biologique Recherche in Thalgo, ki slovita po izdelkih, obogatenih z regenerativno močjo alg in izvlečkov morskih virov.

Rose Spa ponuja tudi priložnost za razkritje skrivnosti Gua Sha masaže in posebnih rutin za nego obraza pod vodstvom Sare Bičič, ene izmed petih najboljših facialistic na svetu.

Tretma Royal Face Lift združuje ročno dviganje in tehniko Gua Sha, da aktivira mišice obraza. S temi vajami in posebnimi tehnikami naravnega liftinga se upočasni proces staranja kože, rezultat pa je čvrsta in napeta koža.

Tretma, ki izstopa, je nedvomno Biologique Recherche Soin Lift C.V.S. Piling in lifting tretma, ki v kombinaciji s tehnikami oblikovanja, zasnovanimi za zrelo kožo, pusti kožo na obrazu, vratu in dekolteju gladko in tonirano.

Biologique Recherche je znan po svoji izjemni učinkovitosti, ki izhaja iz kliničnega in personaliziranega pristopa k negi kože. S skrbno izbranimi čistimi in naravnimi aktivnimi sestavinami, skupaj z inovativnimi metodami zdravljenja, ta znamka ponuja ekskluzivno izkušnjo, osredotočeno na dosego vidnih rezultatov, prilagojenih individualnim potrebam kože.

kempinski palace portorožroom

Z združitvijo razkošnega namestitvenega ponudbe, bogate gastronomske ponudbe in izjemnih wellness storitev, Kempinski Palace Portorož ustvarja nepozabno izkušnjo, ki vas bo osvežilo, sprostilo in pustilo nepozabne spomine.

www.kempinski.com/en/palace-portoroz 

Izbor urednika