Čarobni trenutki z DR. GRANDEL

CITYLIFE 16.11.2020
dr.grandeladventnikoledar_1

Za magičen december so letos pri kozmetični hiši Dr. Grandel pripravili prečudovite in atraktivne darilne pakete, ki so na voljo tudi v novi spletni trgovini grandevita-shop.si.

Vsakodnevno razvajanje za mladosten videz v obliki ampul
Čutni trenutki pomenijo dragocene trenutke, sproščeno stanje tukaj in zdaj. Vsak dan se pred božičem lahko razvajamo s senzoričnim trenutkom v obliki ampule in se veselimo različnih vrst kozmetičnih ampul za nego kože, ki jih bomo našli v adventnem koledarju kozmetike Dr. Grandel. Adventni koledar vsebuje 25 ampul in malo stojalo za ampule.

Darilni komplet Collagen za napeto in sijočo kožo
Kolagen je nujno potreben gradnik gladke in mladostne kože, a začne naravno upadati že po 25. letu starosti, zato je za ohranjanje mladostnega videza treba spodbujati njegovo nastajanje. Darilni komplet vsebuje kremo Pro Collagen Cream za večjo elastičnost in čvrstost ter z učinkom glajenja in ampule Collagen Boost, ki učvrstijo in preoblikuje kožo s "360° učinkom". Ampula spodbuja proizvodnjo kolagena in utrjuje vezivno tkivo z rastlinskimi aktivnimi sestavinami. Vse skupaj zapakirano v darilni škatli namenjeni ponovni uporabi.

Darilni komplet Hyaluron za mladostno kožo brez gub 
Dr. Grandel s svojo linijo nočnih krem in ampul Hyaluron predstavlja inovativno nego za izjemno vlaženje kože ponoči in čez dan. Darilni komplet vsebuje kremo Hyaluron Refill Cream, ki predstavlja popolno vlažilno nego z učinkom polnjenja gub, in intenziven negovalen koncentrat z »učinkom zapolnjevanja gub« v obliki ampul, ki od znotraj navzven zapolni celo najbolj izrazite gube, ki nastanejo kot posledica suhe kože, in jih vidno zmanjša. Gubice bodo kmalu izginile, koža pa bo že po prvih nekaj nanosih postala intenzivno navlažena, mladostna in živahna.


Več na drgrandel.si!Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča