Popolna nega s kozmetiko Dr. Grandel

CITYLIFE 17.10.2017
Dr. Grandel - popolna nega

Že 70 let nemška kozmetična hiša Dr. Grandel, ki jo pri nas uspešno zastopa podjetje PharmaSwiss d.o.o., skrbno izbira sestavine in jih z vedno sodobnejšimi tehnologijami predeluje v vrhunske kozmetične izdelke, ki danes štejejo več kot štirinajst linij. Tokrat izmed njih izpostavljamo predvsem nove izdelke Timeless – linije »brezčasnosti«.


Koža sčasoma izgublja naravno sposobnost obnavljanja. Na to vplivajo še okolje, genetika, hormonska nihanja in drugi dejavniki. Zlata linijaTimeless za nego kože proces staranja zavira in odpravlja njegove znake: gladi gubice in gube z močjo izvlečkov iz bukovih popkov in drugih modernih učinkovin ter pospešuje obnovo kože na celični ravni.


Izvlečki iz bukve bistveno povečujejo vsebnost kisika v koži in dobro delujejo na presnovo kože. Stabilizirajo naravno sintezo beljakovin v koži in tako pospešijo obnavljanje celic. To okrepi zaščitno funkcijo kože in prepreči njeno predčasno staranje. Bukve v Franciji pridelujejo v ekološkem kmetijstvu, skrbno nabirajo njihove popke in jih takoj nato zamrznejo, zato da ohranijo dragocene aktivne snovi. Linija Timeless sestoji iz številnih čudovitih pripravkov za glajenje gub in brezčasno lepo kožo.

Več na drgrandel.si.

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča